Jump to content

Πρός όλα τα μέλη .


Recommended Posts

Διαβάζω κατά καιρούς διάφορες προτάσεις και ιδέες των μελών , να κάνουμε αυτό , να φτιάξουμε το άλλο ... κλπ κλπ.

Γιατί κυρα ηγεσία του Aquazone δεν κάνεις αισθητή τη κοινωφελή σου παρουσία  ;

Που είναι οι ευαισθησίες σου ;

 

Και απαντώ τώρα , η ηγεσία του Aquazone και η συντονιστική ομάδα , δούλεψαν , κόπιασαν , αφιέρωσαν πολύ χρόνο και έφεραν ένα Α αποτέλεσμα , καλό , μέτριο , κακό δε ξέρω , να το δούμε .

Με το τρόπο τους καλούν τα μέλη να δηλώσουν με τη παρουσία τους την ηθική τουλάχιστον συμπαράσταση ....... φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!

Που είστε φίλοι συνχομπίστες που κόπτεστε για το χόμπι και με βαριές κουβέντες βιάζεστε να κατηγορήσετε την ηγεσία του ΑΖ για απραξία ;

Και μιλάμε για το Aquazone που έχει προσφέρει τα περισσότερα απο κάθε άλλο φόρουμ στην Ελλάδα για το χόμπι του ενυδρείου .

Παρασκευή , Σαββάτο , Κυριακή τρείς ημέρες που για το περισσότερο κόσμο είναι καλές για μια βόλτα για όλες τις ηλικίες , ακόμα και για όλη την οικογένεια μαζί !!!

 

Δυστυχώς  η παρουσία μελών , είναι ανύπαρκτη !

Ελάτε τώρα να μου πείτε με ποιά όρεξη με ποιο κέφι και με ποια όνειρα αυτοί οι άνθρωποι θα καταφέρουν την επόμενη φορά να υλοποιήσουν μια ιδέα !!!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς έτσι ήταν πάντα , απαιτούμε πολλά χωρίς να προσφέρουμε τα ανάλογα . Είναι πολύ εύκολο να κατακρίνεις ή να αναθεματισεις , πόσοι όμως σκέφτονται το βάρος των πολλών στις πλάτες των λίγων ; Πόσο εύκολο είναι να απαιτείς πράγματα από τους άλλους , ενώ πρόκειται για εθελοντική προσφορά όλων μας ; Έχουμε συνδράμει και ζητούμε πράγματα ; Πόσο πραγματικά προσπάθησε καθένας μας να βάλει το λιθαράκι του,ώστε να γίνει κάθε εκφανση του χόμπι μας καλύτερη ; Οποίος θέλει ακολουθεί , από λόγια σε αυτόν τον τόπο άλλο τίποτα . ...

Μπράβο στα παιδιά που και πάλι δώσανε από τον χρόνο τους κ όχι μόνο

:)

Έγινε επεξεργασία - DIMITRIOS
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Είμαι μακρυά από την Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια σχεδόν και πολλές φορές με πονάει που δεν μπορώ να βοηθήσω έμπρακτα την ομάδα και το χόμπυ.

Κάθε φορά που μιλάω με τα παιδιά, ασχέτως με τις συνθήκες που επικρατούν στην χώρα γενικά και στα πιο κλειστά περιβάλλοντα ειδικά , εκπλήσσομαι θετικά από την όρεξή τους και την ενέργεια που έχουν να προσφέρουν σε αυτό το χόμπυ που έχουμε όλοι επιλλέξει και σε αυτό το φόρουμ που ονομάζεται Aquazone.

 

Συμφωνώ με τον Σταμάτη και τον Δημήτρη, θα είναι χαρά μου και χαρά τους, να δω και να δουν περισσότερα παιδιά και μέλη να ενστερνίζονται αυτές τις προσπάθειες και να συνδράμμουν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας.

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει στο μουσείο Γουλανδρή (ένα μοναδικό για την Ελλάδα και το δεύτερο παγκοσμίως...) βιοτοπικό ενυδρείο ποτάμι ( του Rio Xingu)!

Εκτός από τη δημιουργία του, χρειάζεται και η συνεχή φυσική παρουσία του AQUAZONE, για ενημέρωση του κοινού, αλλά και για "προστασία" από τους πολύ εκδηλωτικούς μικρούς επισκέπτες, μιας και είναι "ανοικτό" και ειδικά οι χελώνες είναι εύκολα προσβάσιμες όταν βρίσκονται πάνω στις πέτρες...

 Δυστυχώς ελάχιστα μέλη έχουν επισκεφτεί το χώρο και έχουν συνδράμει στη δράση της συντονιστική ομάδα...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σταμάτη θα διαφωνήσω για το συγκεκριμένο.... εχει έρθει ικανοποιητικός αριθμός απο μέλη σε σχέση με τον χρόνο που ανακοινώσαμε την παρουσία μας στο συμπόσιο και την εκθεση...μην ξεχνας οτι υπάρχει και η είσοδος (6€) του μουσείου οπου μπορει να αποτρέπει κάποιους...ετσι και αλλιώς η παρουσία μας εκεί είναι ακρως επιτυχημένη μιας και μπορουμε και μιλαμε με χιλιάδες ανθρώπους άσχετους με το αντικείμενο και να τους φερουμε κοντά μας στο υπεροχο μας χόμπι.... :)

Link to comment
Share on other sites

Σταμάτη δεν είναι κάποιο κουσούρι του ΑΖ αυτό αλλά ένα γενικό κουσούρι της ανθρωπότητας όχι μόνο της Ελλάδα αλλά όλου του κόσμου. Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε εμείς ούτε σαν φόρουμ ούτε σαν μέλη της κοινωνίας.

Παρόλο αυτά νομίζω πως αυτός που θέλει να φτιάξει κάτι και κατ΄ επέκταση το ΑΖ θα το κάνει γιατί όταν κάνεις κάτι το κάνεις γιατί το αγαπάς και όχι για να μαζέψεις κόσμο και εύγε, σίγουρα σου δίνει κουράγιο η υποστήριξή και σίγουρα σε στεναχωρεί η ανυπαρξία των ανθρώπων.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι εντός συνόρων, είναι γνωστές και σίγουρα έχουν ως αποτέλεσμα μια συγκεκριμένη ψυχολογία. Το ζητούμενο για όλους μας είτε ως άτομα, είτε ως οργανωμένες κοινότητες, είναι να προσπαθούμε να κάνουμε την υπέρβαση και να προσφέρουμε όπου ο καθένας κρίνει ότι δύναται. Πέρα από τα μέλη του φόρουμ που έδωσαν το παρόν στην έκθεση και που πάνω κάτω έχουν υπ' όψη τους το αντικείμενο και είναι αναλόγως ευαισθητοποιημένοι, υπήρξαν πάρα πολλοί που ουδεμία σχέση έχουν με τέτοια θέματα και άλλοι οι οποίοι έχουν ενυδρεία αλλά δεν ασχολούνται με τα "φόρουμ". Με μεγάλη μου χαρά είδα το ενδιαφέρον αυτών των ανθρώπων τόσο σχετικά με το ενυδρειακό κομμάτι όσο και με το θέμα της οικολογίας, αφού η επιλογή που κάναμε σχετικά με το βιότοπο (φράγμα) δεν ήταν καθόλου τυχαία. Οι άνθρωποι είδαν και έμαθαν για πράγματα τα οποία δεν γνώριζαν (ακόμα και ενυδρειόφιλοι) και δήλωσαν θερμά τη διάθεσή τους να ενημερωθούν περισσότερο και για το συγκεκριμένο θέμα (αρχής γενομένης με την αποστολή στη Βραζιλία), αλλά και για τις προσπάθειές μας στο χώρο εν γένει. Η ευαισθητοποίηση του κόσμου για θέματα που εμείς ίσως γνωρίζουμε καλά αλλά αυτοί όχι, θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο βασικούς λόγους ύπαρξης κοινοτήτων σαν τη δική μας και η εντυπωσιακή ανταπόκρισή τους με γέμισε ικανοποίηση πέρα απ' τα συνηθισμένα. Το ότι είδα επίσης σε αρκετά πιτσιρίκια ( και κάποιους μεγάλους) να φέρουν τη ταμπέλα "ακουαρίστας" χωρίς αυτοί να το έχουν δει μέχρι εκείνη τη στιγμή, ήταν άκρως διασκεδαστικό και ικανοποιητικό.:)

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Χρήστο εγω δεν είπα ότι είναι κουσούρι του ΑΖ , η κοινωνία μας γενικά έχει το κουσούρι του καναπέ και πίσω απ το πληκτρολόγιο να κριτικάρει τα πάντα .

Δημήτρη εγω δεν είπα οτι δεν έχουμε πετύχει το στόχο μας που είναι η ενημέρωση του κοινού και που πράγματι έγινε τρομερή δουλειά σε παρα πολύ κόσμο και που κάποιοι (λίγοι) απο αυτούς είχαν και ενυδρεία .

Εγω αυτό που είπα είναι γι αυτούς που βγαίνουν κατα καιρούς και λένε διάφορα πίσω απ το πληκτρολόγιο και στη πράξη είναι απόντες απο παντού .

Και στο τέλος τέλος για μένα ναι , είναι μηδαμινή έως ανύπαρκτη η συμμετοχή των μελών και δεν έχω καμία διάθεση να χαϊδέψω αυτιά .

Άλλωστε τα μέλη ( και όχι μόνο η διοίκηση ) είναι αυτά που καθορίζουν αν θέλουν να έχουν απλά άλλη μια ιντερνετική σελίδα ή αξιώνουν να έχουν κάτι πάρα πάνω .... !!!

 

Link to comment
Share on other sites

Το καθε φορουμ ειναι τα μελη του,και οχι η εκαστοτε συντονιστικη ομαδα.Αυτα τα μελη λοιπον κατακρινει τι συγκεκριμενο ποστ;

Ποιοι ειναι αυτοι που πισω απο ενα πληκτρολογιο κατακρινουν λογοκρινουν και απαιτουν;

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...