Jump to content

Recommended Posts

εχω ενα molly το οποιο καθετε συνεχεια στην επιφανεια με μαζεμενα τα πτερυγια και κουνιεται καπως παραξενα.τι μπορει να εχει?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ακριβως το ιδιο προβλημα ειδα και εγω σημερα στο δικο μου black molly.Μενει μονο στην επιφανεια και δεν εχει καποιο αλλο εμφανες προβλημα(στιγματα κτλ)Βοηθεια plz!!!

Link to comment
Share on other sites

Σαφως και κατι εχουν τα ψαρακια σας αλλα αν δεν εχουμε εικονα απο το ενυδρειο και το ιστορικο του δεν μπορουμε να πουμε τιποτα .

Παρακαλω πολυ χωριστα η μια περιπτωση απο την αλλη διοτι μπορει να εχουν την ιδια ασθενεια αλλα να θελουν διαφορετικους τροπους αντιμετωπισεις .

Link to comment
Share on other sites

Αλλαξα το νερο του οπως μου ειπες, αλλα σημερα μετα απο μερικες καλες ωρες το πρωι, ολη την υπολοιπη μερα μεχρι και τωρα,ειναι συνεχως στον βυθο χωρις καν να κολυμπαει.Μολις εβαλα τροφη αλλα παλι τιποτα.Δεν θα βαλω το ψαρακι σε καινουριο ενυδριο γιατι φοβαμαι για τα αλλα ψαρακια.Ειναι βεβαιο πως θα πεθανει φανταζομαι ε?

Link to comment
Share on other sites

Δυστιχως αυτα ειναι τα αποτελεσματα οταν δεν εχουμε τις σωστες συνθηκες για τα ψαρακια μας .

Μην βαζεις τροφη ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις σε αυτη τη φαση .

Αλλαγη νερου αντιχλωριο και Εκτοζον καθε μερα δεν εχω κατι αλλο να σου πω .

Αν καποιος αλλος μπορει να μας βοηθησει ;

Link to comment
Share on other sites

Με ολη μου τη χαρα εχω να σας πω οτι το ψαρακι ειναι και παλι μια χαρα! Ειναι και παλι ζωηροτατο,δεν σταματαει να κολυμπαει και δεν δειχνει σε καμια περιπτωση οτι ειχε καν αρωστησει! Εγω το μονο που εκανα ηταν αλλαγη νερου,χαλικιου και 2 φορες ανα 3 μερες εριξα ελαχιστο General Tonic της TetraMedica. Ευχαριστω πολυ τον φιλο Σταματη που εδειξε ενδιαφερον. :D:excl::excl:

Link to comment
Share on other sites

Με ολη μου τη χαρα εχω να σας πω οτι το ψαρακι ειναι και παλι μια χαρα! Ειναι και παλι ζωηροτατο,δεν σταματαει να κολυμπαει και δεν δειχνει σε καμια περιπτωση οτι ειχε καν αρωστησει! Εγω το μονο που εκανα ηταν αλλαγη νερου,χαλικιου και 2 φορες ανα 3 μερες εριξα ελαχιστο General Tonic της TetraMedica. Ευχαριστω πολυ τον φιλο Σταματη που εδειξε ενδιαφερον.

Μπραβο φιλε που ειναι ολα ΟΚ.

Ελπιζω ομως και σε βαθος χρονου να ειναι ΟΚ .

Καλη συνεχεια .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...