Jump to content

Παρουσίαση Προϊόντος - biOrb AIR 60 by OASE (terrarium-vivarium)


aquariumhouse

Recommended Posts

biOrb AIR 60 by OASE

Η φύση δεν είναι απλά όμορφη, ακόμα και σε μικρές δόσεις αλλάζει τον τρόπο που νιώθουμε.

 

Γνωρίστε το biOrbAIR.

 

Ένα ευφυές terrarium, ιδανικό για την καλλιέργεια τροπικών φυτών στο σπίτι σας. Λειτουργεί αυτόματα, ελέγχοντας τα επίπεδα φωτισμού και υγρασίας, παρέχοντας τις κατάλληλες συνθήκες για να ευδοκιμήσουν τα φυτά σας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την αίσθηση και να καρπωθείτε τα οφέλη που σας παρέχει η φύση μέσα στο δικό σας σπίτι, ακόμη και σε ένα δωμάτιο που δεν φτάνει το φυσικό φως της ημέρας.

 

Πώς λειτουργεί το biOrb AIR 60 ;

1.       Το biOrb Air 60 χρησιμοποιεί αποστειρωμένο κομπόστ από κοκοφοίνικα ως εδαφικό υπόστρωμα για την ανάπτυξη των ριζών των φυτών. Το κομπόστ τοποθετείται πάνω από ένα ύφασμα με τριχοειδή δράση, το οποίο αντλεί νερό από ένα μικρό δοχείο νερού στη βάση.

2.       Το φυσικό φως δεν είναι απαραίτητο. Ο φωτισμός LED είναι προγραμματισμένος σε ένα κυκλικό μοτίβο, και βρίσκεται στο επάνω μέρος του terrarium. Εκπέμπει και διαχέει το κατάλληλο φάσμα φωτός για την ομαλή-φυσική ανάπτυξη των φυτών και αποτρέπει την κάμψη τους, όπως θα παρατηρείτο σε περίπτωση μίας μοναδικής πηγής φωτός. Συγκεκριμένα, το φως λειτουργεί σε έναν αυτόματο 24ωρο κύκλο, προσομοιώνοντας τα επίπεδα φωτισμού κατά την ανατολή, κατά τη διάρκεια της ημέρας, κατά το ηλιοβασίλεμα και τη νυχτερινή ώρα.

3.       Για να αποθαρρύνεται η στασιμότητα και η συμπύκνωση των υδρατμών,ένας ανεμιστήρας λειτουργεί συνεχώς, ανακυκλώνοντας τον αέρα μέσω ενός φίλτρου άνθρακα, το όποιο εύκολα μπορεί να αντικατασταθεί. Μικρή ποσότητα φρέσκου αέρα εισάγεται τακτικά στο πλαίσιο της διαδικασίας αερισμού του terrarium.

 

4.       Για να διατηρηθεί η υγρασία μέσα στο μικρό-κλίμα του terrarium, το νερό προστίθεται χρησιμοποιώντας έναν υγραντήρα υπερήχων, ο οποίος είναι τοποθετημένος στον συλλεκτήρα νερού στο επάνω μέρος του biOrbAIR 60.

 

 

Χαρακτηριστικά

·         Ένα αυτοματοποιημένο terrarium που εξασφαλίζει τις κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης των φυτών.

·         Ιδανικό για την ανάπτυξη και συντήρηση εξωτικών φυτών.

 

·         Περικλείει την ομορφιά του φυσικού κόσμου, δίνοντας τη δυνατότητα απόλαυσής του σε εσωτερικούς χώρους.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

 

·         Φυσικός τρόπος άρδευσης

Το ύφασμα με τριχοειδή δράση, το οποίο αντλεί νερό από ένα μικρό δοχείο νερού στη βάση, παρέχει τις απαιτούμενες ποσότητες νερού στα φυτά, αποφεύγοντας τις δυσμενείς συνέπειες της υπέρ-άρδευσης.

·         Αποφυγή δυσάρεστων οσμών

Ένα φίλτρο άνθρακα αποτρέπει τις δυσάρεστες οσμές, από τις φυσικές διαδικασίες των φυτών, να εισέλθουν στον εσωτερικό χώρο.

·         Ευκολία ελέγχου στάθμης νερού στη βάση

Διακριτικός και εύκολος στην ανάγνωση δείκτης για τον έλεγχο της στάθμης του νερού στη βάση.

·         Αυτόματη διατήρηση υγρασίας

Ένας υγραντήρας υπερήχων ενεργοποιείται αυτόματα όταν η υγρασία πέσει κάτω από το προ-απαιτούμενο επίπεδο. Μια απαλή ομίχλη ενυδατώνει τα φυτά μέχρι τις ρίζες.

·         Led φωτισμός

Προσομοιώνοντας αυτόματα τα επίπεδα φωτισμού (μέρα και νύχτα) παρέχει στα φυτά τις κατάλληλες συνθήκες για την ορθή ανάπτυξής τους.

 

online shop :

https://www.aquariumhouse.gr/Aquascaping/enudreia/terrarium-biOrb-AIR60

 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε στα τηλέφωνα

κιν. 6939037866 

σταθ. 2842022221

και στο email :

info@aquariumhouse.gr

OASE.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...