ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Posted May 21, 2007 #1 Share Posted May 21, 2007 Για τα κοράλλια είναι απαραίτητος, για τα ψάρια όχι? εννοώ συνέχεια μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos Posted May 21, 2007 #2 Share Posted May 21, 2007 Για τα κοράλλια είναι απαραίτητος, για τα ψάρια όχι? εννοώ συνέχεια μέσα? O ανθρακας ειναι παντα απαραιτητος στο θαλασσινο ενυδρειο. Ειδικα στο θεμα των κοραλιων ειναι απαραιτητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ Posted May 21, 2007 #3 Share Posted May 21, 2007 Η συνεχής χρήση φρέσκου ενεργού άνθρακα, επιβάλλεται σε ενυδρείο reef, και μάλιστα όταν υπάρχουν μαλακά κοράλλια. Το ίδιο ισχύει και σε καθαρά f/o, όταν υπάρχουν ψάρια με μεγάλες διατροφικές ανάγκες. Παράλλήλα δεν πρέπει να μας διαφεύγει και η αξία των συστηματικών αλλαγών νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgrec0 Posted January 12, 2009 #4 Share Posted January 12, 2009 Τι εννοούμε λέγοντας «φρέσκο άνθρακα?» κάθε πότε πρέπει να γίνεται η αλλαγή του ? Έχω έναν και τρέχει στο φίλτρο μου εδώ και 2 εβδομάδες σε κάλτσα , θέλει αλλαγή? Και αν είναι εύκολο , πως πάει η αναλογία άνθρακα / λίτρων? thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik Posted January 12, 2009 #5 Share Posted January 12, 2009 Τι εννοούμε λέγοντας «φρέσκο άνθρακα?» κάθε πότε πρέπει να γίνεται η αλλαγή του ? Έχω έναν και τρέχει στο φίλτρο μου εδώ και 2 εβδομάδες σε κάλτσα , θέλει αλλαγή? Και αν είναι εύκολο , πως πάει η αναλογία άνθρακα / λίτρων? thnx καθε εταιρια εχει οδηγιες κ διαφορετικη αναλογια απο αλλες, τωρα για την αλλαγη εγω τον αλλαζω καθε μηνα (seachem-matrix carbon) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgrec0 Posted February 6, 2009 #6 Share Posted February 6, 2009 καθε εταιρια εχει οδηγιες κ διαφορετικη αναλογια απο αλλες, τωρα για την αλλαγη εγω τον αλλαζω καθε μηνα (seachem-matrix carbon) Ευχαριστώ πόλύ Banik! τον ιδιο εχω και εγώ , μαζι με το νερο θα αλλαξω και ανθρακα! thnx , Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts