Jump to content

Απολογια & Συγνωμη εκ μερους μου


corto maltese

Recommended Posts

Οπως ειχα γραψει στο θεμα περι αποχωρησης του Μαρινου απο το φορουμ, οτι αν διαψευστώ για τον χαρακτήρα του και οτι εκρινα λαθασμενα το υφος του γραπτου λογου στις μεταξυ μας συζητησεις,  θα του ζητησω ταπεινα συγνωμη.......και αυτο θα πραξω γιατι κατοπιν ''προφορικης'' επικοινωνιας και τις εκατερωθεν ''αντρίκειες'' κουβέντες καταλαβα οτι εκρινα βιαστικα και λανθασμενα το υφος των γραπτων συζητησεων που ειχαμε μεταξυ μας.

@marinos Σου ζητάω Συγνώμη για την ''εν βρασμώ'' απάντηση μου  στο θέμα σου και λυπάμαι για την όλη παρεξήγηση, ευελπιστώ  να αλλάξεις την απόφαση σου περί αποχώρησης.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Δεκτή και αντρίκια.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Και επειδή εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δε μπορούμε θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να συγνώμη απο τους διαχειριστες οπου τους τσουβάλιασα όλους μεσα στα νευρα μου και μια ακόμα  μεγαλύτερη συγνώμη σε όλα τα μέλη που από δικό μου λάθος γίνατε θιασώτες μιας συγκεκριμένης διαμάχης .

ΥΓ παρακαλώ όποιος έχει ανοιχτα θέματα μαζι μου να επικοινωνήσει μαζι μου με ΠΜ γιατι πλεον δημόσιες αναρτήσεις  δεν θα κάνω μέχρι να κλείσω όλα τα θέματα και να αποχωρήσω.

Link to comment
Share on other sites

Καθαρίστηκε το θέμα από τα διάφορα άσχετα post, και αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις δεν υπάρχει πλέον λόγος να παραμείνει ανοικτό.

Οπότε:locked:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...