GRIGORIOS BAKIRTZIS 11 Posted February 20 #1 Share Posted February 20 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να πάρω κάποιες βασικές γνώσης ως προς τις χημικές σχέσης και την λίπανση: 1) Ph2) Co2 3) Kh4) Gh5) No26) No37) Nh38) Nh4 Σας ευχαριστώ !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
Georgis 109 Posted February 20 #2 Share Posted February 20 Καλησπέρα Γρηγόρη ! Λίγα πόστ για να έχεις να διαβάζεις το Σ/Κ !! 1 Link to post Share on other sites
Χρήστος 2,804 Posted February 20 #3 Share Posted February 20 Αν δεν σου λυθούν ή σου δημιουργηθούν νέες απορίες εδώ είμαστε ρώτα ότι θες, αλλά καλύτερα να τα παίρνουμε ένα ένα. 1 Link to post Share on other sites
GRIGORIOS BAKIRTZIS 11 Posted February 20 Author #4 Share Posted February 20 Αν δεν σου λυθούν ή σου δημιουργηθούν νέες απορίες εδώ είμαστε ρώτα ότι θες, αλλά καλύτερα να τα παίρνουμε ένα ένα. Ναι καλύτερα ένα ένα σας ευχαριστώ ξεκινάω τώρα να διαβάζω.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to post Share on other sites
GRIGORIOS BAKIRTZIS 11 Posted Sunday at 07:22 PM Author #5 Share Posted Sunday at 07:22 PM Γεια σας,Έχω ένα ερώτημα το οποίο θα ήθελα να θέσω όσο αναφορά το θέμα με το υπόστρωμα στο οποίο αναγράφεται ότι υπάρχουν υποστρώματα τα οποία επαναφορτίζονται μέσω των υγρών (Λιπασμάτων). Αυτό που θα ήθελα είναι να μου αναφέρεται ή να μου στείλετε τέτοιον ειδών λιπάσματα.Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω ότι όταν στήνουμε ένα ενυδρείο με υπόστρωμα θα πρέπει μετά από 3 με 4 περίπου χρόνια να ξεστησουμε το ενυδρείο ώστε να ανανεώσουμε τα θρεπτικά συστατικά του υποστρώματος, αυτό μπορεί να αποφευχθεί μέσο τον υποστρωμάτων και με την βοήθεια των λιπασμάτων όπως προανέφερα πιο πάνω;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
natateo 2,947 Posted Sunday at 07:46 PM #6 Share Posted Sunday at 07:46 PM 1 Link to post Share on other sites
GRIGORIOS BAKIRTZIS 11 Posted Sunday at 08:12 PM Author #7 Share Posted Sunday at 08:12 PM [/url] Ότι καλύτερο σας ευχαριστώ Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts