giorgos pastayroy 4 Posted Tuesday at 03:10 PM #1 Share Posted Tuesday at 03:10 PM βρηκα ενα ξυλο στην παραλεια 90 εκατοστα και θελω να το βαλω στο ενυδρειο και να βαλω και φυτα πωσ να το καθαρισω για να το βαλω στο ενυδρειο επισησ μπορω να το καψβω σε καποια σημεια για να φενεται πιο φυσικο Link to post Share on other sites
marinos 1,016 Posted Tuesday at 03:44 PM #2 Share Posted Tuesday at 03:44 PM Link to post Share on other sites
Mr.fox 95 Posted Wednesday at 08:11 PM #3 Share Posted Wednesday at 08:11 PM On 23/2/2021 at 4:10 ΜΜ, το μέλος giorgos pastayroy έγραψε: βρηκα ενα ξυλο στην παραλεια 90 εκατοστα και θελω να το βαλω στο ενυδρειο και να βαλω και φυτα πωσ να το καθαρισω για να το βαλω στο ενυδρειο επισησ μπορω να το καψβω σε καποια σημεια για να φενεται πιο φυσικο Φίλε καλύτερα μην το βάλεις στο ενυδρείο σου... διαβασε ποια είδη ξύλου ειναι ασφαλή για ενυδρείο. εγω στην θέση σου θα αγόραζα ένα από πετ σοπ ,(Mangrove) ξύλο. Link to post Share on other sites
giorgos pastayroy 4 Posted Thursday at 05:51 AM Author #4 Share Posted Thursday at 05:51 AM ωραια ευχριστω Link to post Share on other sites
Vou 271 Posted Thursday at 01:31 PM #5 Share Posted Thursday at 01:31 PM Πολλοί, κι εγώ μαζί τους, έχουν βάλει ξύλα από την φύση χωρίς προβλήματα. Αρκεί να είναι από καθαρά μέρη. Τώρα για το ξύλο θαλάσσης συγκεκριμένα όταν το είχα ψάξει είχα διαβάσει από αρκετούς πως είναι ποτισμένα με αλάτι, ιώδιο κλπ από το θαλασσινό νερό και πως θέλει μεγάλη προσοχή και προεργασία για να γίνει 100% ασφαλές. Το συγκεκριμένο μου είχε φανεί ρίσκο και δεν το δοκίμασα Link to post Share on other sites
giorgos pastayroy 4 Posted Thursday at 03:39 PM Author #6 Share Posted Thursday at 03:39 PM οποτε θα αγορασω ενα Link to post Share on other sites
Recommended Posts