Greg multi 79 Posted March 12 #1 Share Posted March 12 (edited) Καλησπέρα σέ όλους επιτέλους βρήκα την πέτρα πού ήθελα, χρώμα , ύψος , σχήμα , όλα όπως τά θέλω όμως είναι αρκετά βαριά ζυγίζει 8,150 k.g και φοβάμαι λίγο νά μήν έχω προβλήμα με το γυαλί, η πέτρα έχει σταθερό πάτημα, ο βυθός είναι λεπτόκοκκη χαλαζιακή άμμο και τό γυαλί είναι μισό χιλιοστό, επίσης τό κάτω από το ενυδρείο και εξωτερικά έχω φελιζόλ... Το επιχείρώ; Είναι απαραίτητο να βάλω φελιζόλ ανάμεσα σε πέτρα και γυαλί; Edited March 12 by Greg multi Link to post Share on other sites
marinos 1,305 Posted March 12 #2 Share Posted March 12 Αφού απομακρύνεις την άμμο από το σημείο μπορείς να την βάλεις άνετα . 1 2 Link to post Share on other sites
rastaman 2,678 Posted March 12 #3 Share Posted March 12 πριν 5 ώρες, το μέλος Greg multi έγραψε: γυαλί είναι μισό χιλιοστό Κάπου μπερδεύεσαι. . . Κατά τα άλλα αυτό που είπε ο Μαρίνος Link to post Share on other sites
Greg multi 79 Posted March 12 Author #4 Share Posted March 12 πριν 1 ώρα, το μέλος rastaman έγραψε: Κάπου μπερδεύεσαι. . . Κατά τα άλλα αυτό που είπε ο Μαρίνος 😂😂😂 Ναι εννοούσα μισό εκατοστό 2 Link to post Share on other sites
Recommended Posts