Halcyon 144 Posted April 8 #1 Share Posted April 8 Καλησπέρα σε όλους! Τα φώτα των εμπειρότερων ζητάω σε αυτό το θέμα. 'Οποιου τα μάτια έχουν δει πολλά ας ρίξει μια ματιά και στην παρακάτω φωτογραφία από το ενυδρείο μου. Βρίσκεται στα τελευταία στάδια στρωσίματος με την μέθοδο της αμμωνίας. Εμφανίστηκε ξαφνικά στο ενυδρείο πριν από 4 ημέρες. Από ζωντανά υπάρχουν μέσα καμιά 20αριά physsa λαθρεπιβάτες σε διάφορα στάδια ανάπτυξης και μια γαρίδα red cherry λαθρεπιβάτης, την οποία αντιλήφθηκα και αυτήν πριν μερικές ημέρες. Το στρώσιμο ξεκίνησε με αμμωνία στο 8. Έπεσε στο 0. Την επανέφερα στο 4 και σήμερα βρίσκεται στο 0,25. Νιτρώδη 5. Νιτρικά 10. Link to post Share on other sites
Halcyon 144 Posted April 8 Author #2 Share Posted April 8 Aπό ο,τι έχω κοιτάξει σε internet για αυγά σαλιγκαριών φαίνονται. Ισχύει; Link to post Share on other sites
NikosPapak13 115 Posted April 8 #3 Share Posted April 8 Αυγά από σαλιγκάρια λαθρεπιβάτες είναι. Απλά αν δεν θέλεις να γεμίσεις ρούφα τα με μια σύριγγα. 1 Link to post Share on other sites
perse4ss 50 Posted Sunday at 07:50 PM #4 Share Posted Sunday at 07:50 PM Αυγά από τους λαθρεπιβάτες είναι σίγουρα. Αφού ξεκίνησαν να γεννάνε δεν τα προλαβαίνεις πια. Μόλις στρώσει μαζί με τα ψάρια βάλε και ένα δύο anetom helena σαλιγκάρια για να σου τα καθαρίσουν όσο είναι νωρίς.Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to post Share on other sites
Recommended Posts