Jump to content

Νέο σύστημα αγγελιών


Aquazone Mod Team

Recommended Posts

enydreiakes aggelies.jpg

 

Το νέο σύστημα Αγγελιών είναι πλέον 'στον αέρα' και όλοι μπορείτε να βάλετε τις αγγελίες σας.

 

https://www.aquazone.gr/offers/

 

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες στο τμήμα των αγγελιών να τηρούν τους παρακάτω κανόνες λειτουργίας:

 

Απαγορεύεται η παραπομπή σε δημοπρασία του προϊόντος σε τρίτο site.
Το θέμα και το κείμενο της αγγελίας σας πρέπει να είναι γραμμένο με Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα. Απαγορεύεται η γραφή αποκλειστικά με κεφαλαία, καθώς και θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση εκφράσεων όπως π.χ."Ευκαιρία, προλάβετε, τσάμπα" κλπ.
Ο τομέας των αγγελιών προσφέρεται για αγοραπωλησίες προϊόντων που περιγράφονται στον τίτλο της εκάστοτε κατηγορίας. Αντικείμενα άσχετα με τον τίτλο των εκάστοτε κατηγοριών θα διαγράφονται άμεσα από την ομάδα διαχείρισης και ο χρήστης που ανέβασε την αγγελία θα λαμβάνει 1 παρατήρηση (wαrning point).
Οι αγγελίες υπάρχουν για την εξυπηρέτηση των μελών μας που αναζητούν να πουλήσουν/αγοράσουν σχετικά με το περιεχόμενο του website προϊόντα. Δεν απευθύνονται σε καταστήματα.
Σε περίπτωση που κάποιο μέλος χρησιμοποιεί με δόλο το σύστημα Αγγελιών η ομάδα του Άκουαζον δίνεται να του απαγορεύσει την πρόσβαση στο σύστημα αγγελιών και να σβήσει τις δημοσιευμένες από το μέλος αγγελίες.
 

Απαγορεύεται η ανάρτηση αγγελιών προϊόντων/υπηρεσιών που ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:

Απαγορευμένα από τη νομοθεσία αντικείμενα και γενικά ότι αφορά παράνομο λογισμικό ή χρήση αυτού.
Αγγελίες που οδηγούν με εξωτερικά links σε άλλες σελίδες π.χ. eBay κτλ..
Αγγελίες με απαγορευμένο περιεχόμενο θα διαγράφονται. Σε περίπτωση επανάληψης τους, θα απαγορεύεται η πρόσβαση του μέλους στο forum.

Οι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του Aquazone.gr

 

Οι αγγελίες δεν προσφέρονται σε εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους.

 

Σχετικά με το νέο σύστημα αγγελιών:

 

  • Στο νέο σύστημα αγγελιών έχουν πρόσβαση όλα τα μέλη.
  • Όλες οι αγγελίες απαιτούν την έγκριση της συντονιστικής ομάδας και δεν θα δημοσιεύονται αυτόματα.
  • Η ανάρτηση αγγελιών γίνεται με την συμπλήρωση των υποχρεωτικών πεδίων, όπως αυτά έχουν οριστεί από την διαχειριστική ομάδα.
  • Η κάθε αγγελία μπορεί να αναδημοσιευτεί έως 2 φορές ανα 30 ημέρες.
  • Επιτρέπονται έως 4 bump ανά αγγελία με το πρώτο bump να μπορεί να γίνει μετά απο 7 ημέρες από την ημέρα  της αρχικής δημοσίευσης.
  • Η αναγραφή τιμής είναι υποχρεωτική, και η αναφορά της πρέπει να γίνετε είτε στο ανάλογο πεδίο.
  • Το κάθε μέλος έχει την δυνατότητα να δημοσιεύσει 5 αγγελίες/μήνα.
     

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος αποφασίσει παρά τις ξεκάθαρες υποδείξεις του Aquazone.gr να προβεί σε αγοραπωλησία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και πέσει θύμα απάτης το Aquazone.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την διαδικασία αυτή. Δεν θα γίνει δεκτό κανένα topic κατηγορίας προς το forum ή προς οποιοδήποτε πωλητή από τη στιγμή που δεν έχουν ακολουθηθεί οι προτεινόμενοι τρόποι αγοραπωλησίας. Σε αυτή τη περίπτωση επικοινωνήστε απευθείας με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

 

Σχετικά με την αξιολόγηση πωλητών:

Από τη στιγμή που οι χρήστες/πωλητές του forum δεν έχουν καταχωρημένα μοναδικά κριτήρια προσδιορισμού για την ταυτοποίηση τους (bλ. μοναδικό αριθμό πιστωτικής κάρτας όπως π.χ απαιτείται στο eBay) οποιοδήποτε σύστημα αξιολόγησης είναι διάτρητο και εύκολα προσπελάσιμο.

 

Το forum μας δεν έχει φτιαχτεί με σκοπό τις αγοραπωλησίες και αποσκοπεί σε διαφορετική χρήση όπως την ενημέρωση και συζήτηση γύρω από τα ενυδρεία το περιβάλλον και τους βιότοπους αυτών. Οι αγγελίες αποτελούν ένα μικρό τμήμα της κοινότητας που σκοπό έχει να εξυπηρετήσει τα μέλη της, είτε είναι ενεργά (bλ. έχουν πολλά posts) είτε όχι.

 Από τη στιγμή που δεν έχουμε νομική δικαιοδοσία στο να κρατήσουμε στοιχεία ταυτοποίησης όπως πιστωτικές κάρτες για τα μέλη/πωλητές σας συμβουλεύουμε να κρίνετε τα μέλη από την γενικότερη κίνηση και προσφορά τους στην κοινότητα. Όχι φυσικά από το reputation αλλά από την συμπεριφορά τους, το τρόπο γραφής/απάντησης και την γενικότερη εικόνα που βγάζουν προς τα έξω.

Παρόλα αυτά σας ζητούμε -για ακόμη μία φορά- να μην προβείτε ΠΟΤΕ σε αγοραπωλησία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να πέσετε θύμα απάτης.

 Για μία τελευταία φορά: Πάντα να ελέγχετε το προϊόν που αγοράζετε.

 

Δήλωση αποποίησης ευθυνών:

Το Aquazone.gr και οι ιδιοκτήτες του δεν μπορούν να επαληθεύσουν:

Τα στοιχεία κάθε πωλητή - αγοραστή - συναλλασσόμενου μέσω του forum
Την ακρίβεια της περιγραφής του κάθε πωλούμενου προϊόντος (τεχνολογικά και ΜΟΝΟ προϊόντα όπως αυτά περιγράφονται στον τίτλο της εκάστοτε κατηγορίας. )
Την καλή κατάσταση και την νομιμότητα απόκτησης του κάθε προς πωλούμενου προϊόντος (όπως αυτά περιγράφονται στον τίτλο της εκάστοτε κατηγορίας).
Το Aquazone.gr και οι διαχειριστές του δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται από επικοινωνία μέσω του forum και απαλλάσσονται από τυχόν διαφωνίες, αντιδικίες, ζημίες και αξιώσεις που μπορούν να λάβουν χώρα μεταξύ των μελών.

Οι διαχειριστές του Aquazone.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή και διαγραφής αγγελιών που κατά την κρίση τους δεν είναι σύμφωνα με τους ανωτέρω κανονισμούς.

 

Καλές αγοραπωλησίες

 

Ομάδα διαχείρισης του Aquazone.gr

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλησπέρα σας και Καλή και δημιουργική Χρονιά να έχετε. Επειδή το livestock μου έχει πουληθεί, μπορείτε να με καθοδηγήσετε πως θα κατεβάσω την αγγελία??

 

Σας ευχαριστώ

Κατερίνα

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Καλή σας ημέρα,

 

Επειδή πούλησα το TECO TK 500 που είχα δημοσιεύσει στις αγγελίες του forum,  μπορείτε να κατεβάσετε την αγγελία??  

 

Σας ευχαριστώ πολύ

 

Κατερίνα

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...