Jump to content

Προπαραγγελια Stendker 2023


Zacharopoulos

Recommended Posts

Καλησπερα

 

Η προπαραγγελια μολις ανοιξε !!

Περισσοτερες πληροφοριες εδω !!

 

Ευχαριστω πολυ

 

Κωστας Ζαχαροπουλος

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

 

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ την παρασκευη η το Σαββατο θα κλεισει η προπαραγγελια μας

 

Ευχαριστω πολυ

 

Κωστας

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

Επειδη αρκετοι απο εσας εχετε επιλεξει 8αρια (και ειναι απολυτα λογικο με βαση την τιμη) εστειλα ενα email στον Stendker για να μαθω την διαθεσιμοτητα του σε 8αρια καθως οπως καταλαβαινετε λογο τιμης τα 8αρια φευγουν περισσοτερο απο ολα και προτεραιοτητα εχουν οσοι τα παιρνουν κατευθειαν απο τις εγκαταστασεις του Stendker για ευνοητους λογους.

Η απαντηση που πηρα ηταν πως οντως φευγουν μεγαλες ποσοτητες σε 8αρια , αυτη την στιγμη δεν εχει προβλημα διαθεσιμοτητας ΑΛΛΑ μεχρι την στιγμη που θα πακεταρει την δικη μας παραγγελια ΙΣΩΣ να εχει , θα με ενημερωσει εκεινη την στιγμη. Στα 10αρια απο την αλλη εχει ποσοτητες και δεν προκειται να τελειωσει το στοκ τοσο αμεσα.

Αυτο σημαινει οτι την στιγμη που θα μου στειλει την προτιμολογηση για να τον πληρωσω (πιθανοτατα δευτερα μεσημερι) θα μου πει και τι εχει τελειωσει , εγω θα πρεπει ΑΜΕΣΑ , εντος 20 λεπτων να του απαντησω πισω με τυχον αλλαγες. Ως εκ τουτου θα πρεπει οσοι απο εσας εχετε 8αρια στις παραγγελιες σας ΕΙΤΕ να αλλαξετε σε μεγαλυτερα μεγεθη ΕΙΤΕ να ειστε Standby εκεινη την στιγμη , να επικοινωνησουμε κατευθειαν και να αλλαξετε την παραγγελια σας καθως και να εξογλησετε επι τοπου οποιαδηποτε οικονομικη διαφορα αλλιως σε αλλη περιπτωση δεν θα καταφερουμε να προχωρησουμε στην προπαραγγελια σας και να σας εξυπηρετησουμε. 

Υπενθυμιζω οτι ειναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ προπαραγγελια απο τον Stendker Καθως φαινεται , αφου δεν εχει δωσει καμια αλλη παραταση μεχρι στιγμης!!

Ενημερωστε μας αμεσα για την αποφαση σας , οσοι εχετε 8αρια στις παραγγελιες σας!! Το Σαββατο θα κλεισει η προπαραγγελια εκτος και αν ο Stendker μας πει οτι δεν θα τα στειλει αμεσα οποτε και θα ενημερωσω ξανα !!

Ευχαριστω πολυ

Κωστας

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπερα

με χαρα σας ενημερωνουμε οτι εχθες παραλαβαμε κανονικα οπως ειχε προγραμματιστει !!

Με μια πρωτη προχειρη ματια ολα φαινονται ενταξει !! Τις επομενες ημερες θα παρακολουθησουμε τα ζωντανα , την υγεια και την διατροφη τους καθως θα ελεγξουμε και για τυχον ελλείψεις!!

Θα ενημερωθειτε απο Τριτη και μετα , μαζικα μεσω του Newsletter αλλα και προσωπικα για την παραλαβη/αποστολη των προπαραγγελιων σας αλλα και την διαθεσιμοτητα μας προς διαθεση (Stock) Καθως ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ , με ΟΛΑ τα ειδη σε πολλα και διαφορετικα μεγεθη !!!

Απο αργα σημερα το απογευμα και αυριο τα ζωντανα θα ειναι διαθεσιμα ωστε να τα δειτε απο κοντα αν εχετε παραμεινει στην Αθηνα για τις πασχαλινες διακοπες !!! Σας περιμενουμε να πιουμε καφεδακι και να δειτε τα ζωντανα απο κοντα !!!


Ευχαριστω πολυ

Κωστας

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...