ΤΟΥΛΚΙΑΣ Posted June 22, 2007 #1 Share Posted June 22, 2007 ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ?ΤΙΣ ΕΧΩ ΒΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ Posted June 22, 2007 #2 Share Posted June 22, 2007 τις πετρες εξω απο τη θαλασσα ελπιζω να εννοεις αν φτιαχνεις ενυδρειο για ψαρια που θελουν ψηλο Ph σκληροτητα κτλ τοτε μπορεις να της βαλεις αλλιος οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 Posted July 29, 2009 #3 Share Posted July 29, 2009 για malawi κανουνε οι θαλασσινες πετρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing Posted July 29, 2009 #4 Share Posted July 29, 2009 Kαλε που ξεθαψες αυτο το τοπικ..?? Ναι κανουν οι πετρες αρκει να ειναι ασβεστοληθικες και μαζεμενες εξω απο το νερο αλλα και σε παρθενες περιοχες που δεν εχει παει κοσμος... Θελουν ενα πολυ καλο πλυσιμο και για σιγουρια μπορεις να τις βαλεις σε ενα κουβα με νερο και να ριξεις 2 καπακια καθαρη χλωρινη χωρις αρωματα και χρωμματα να την αφησεις με κυκλοφορια εκει για 2 μερες και μετα να την ξεπλυνεις και να κανεις την ιδια διαδικασια αλλα με αντιχλωριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxus Posted August 3, 2009 #5 Share Posted August 3, 2009 Kαλε που ξεθαψες αυτο το τοπικ..?? Ναι κανουν οι πετρες αρκει να ειναι ασβεστοληθικες και μαζεμενες εξω απο το νερο αλλα και σε παρθενες περιοχες που δεν εχει παει κοσμος... Θελουν ενα πολυ καλο πλυσιμο και για σιγουρια μπορεις να τις βαλεις σε ενα κουβα με νερο και να ριξεις 2 καπακια καθαρη χλωρινη χωρις αρωματα και χρωμματα να την αφησεις με κυκλοφορια εκει για 2 μερες και μετα να την ξεπλυνεις και να κανεις την ιδια διαδικασια αλλα με αντιχλωριο... Τhanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
green terr0r Posted August 5, 2009 #6 Share Posted August 5, 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ, Εγω που εχω στο ενυδριο μου πετρες απο θαλασσα, το μονο που εκανα ειταν να τις βαλλω σε καυτο νερο για μια ημερα, και ειναι ενταξει χωρις κανενα προβλημα....αλλα ειναι και αναλογος οπως ειπε ο koing koing αν ειναι ασβεστοληθικες η οχι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz Posted August 5, 2009 #7 Share Posted August 5, 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ, Εγω που εχω στο ενυδριο μου πετρες απο θαλασσα, το μονο που εκανα ειταν να τις βαλλω σε καυτο νερο για μια ημερα, και ειναι ενταξει χωρις κανενα προβλημα....αλλα ειναι και αναλογος οπως ειπε ο koing koing αν ειναι ασβεστοληθικες η οχι.. δεν υπαρχει περιπτωση πετρες απο θαλασσα να μηνειναι ασβεστολιθικες..!!!!ελενξε τις σκληροτητες σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou Posted August 18, 2010 #8 Share Posted August 18, 2010 δεν υπαρχει περιπτωση πετρες απο θαλασσα να μηνειναι ασβεστολιθικες..!!!! ελενξε τις σκληροτητες σου.... για χρυσοψαρα δεν κανουν .?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts