Jump to content

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΩΝ ΦΥΤΩΝ☘️🌱🍁


Recommended Posts

Επωφεληθείτε από τις εβδομαδιαίες προσφορές μας σε Ενυδρειακά Φυτά και βγείτε κερδισμένοι!

 

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα με παραγγελίες άνω των 50€.

 

Μπείτε εδώ για να δείτε https://misirlis-aquarium.gr/5088-εβδομαδιαιες-προσφορες-φυτων

 

Οι προσφορές ισχύουν έως την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 14:00μμ ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

 


Rotala Macrandra
από 5,50 € → 4,50 €
https://misirlis-aquarium.gr/3393-rotala-macrandraφπ.html

Είναι ένα δυσεύρετο είδος λόγω του ότι πολλά μαγαζιά που το εμπορεύονται δεν μπορούν να το διατηρήσουν  για πολλές μέρες στα ενυδρεία τους. Πρόκειται για ένα πανέμορφο και ιδιαίτερο φυτό από την άλλη είναι ένα από τα δυσκολότερα φυτά που υπάρχουν! Τα φύλλα της θα αποκτήσουν έντονο ροζ  χρώμα σε καλές συνθήκες , ενώ θα αποχρωματιστούν και θα διαλυθούν αν μείνει ελάχιστες μέρες χωρίς να εκπληρώνονται οι απαιτήσεις του!


Hygrophila Pinnatifida with moss σε nano stone
από 4,50 € → 3,50 €
https://misirlis-aquarium.gr/9215-hygrophila-pinnatifisa-se-nano-stone-fp--9215.html

Αποκτά ένα καφέ χρώμα στα φύλλα με ένα διακριτικό μπορντό χρώμα από κάτω. Φυτρώνουν πολλοί οριζόντιοι βλαστοί που θα πρέπει να τους κλαδεύουμε τις κορυφές ώστε να διατηρήσει τη συμπαγή μορφή του αλλά και για να ενθαρρύνουμε περαιτέρω ανάπτυξη του. Οι βλαστοί αυτοί εύκολα πιάνονται σε πέτρες η ξύλα. Η ανάπτυξή του είναι μέτρια και το χρώμα του είναι ελκυστικό όταν το φυτεύουμε σε μικρές ομάδες. Ο έντονος φωτισμός εξασφαλίζει ένα σχετικά καλό ρυθμό ανάπτυξης που εξ ορισμού είναι αργός προς μέτριος.
 Χώρα προέλευσης : Ινδία


Hygrophila Araguaia
από 5,50 € → 4,50 €
https://misirlis-aquarium.gr/4095-hygrophila-araguaia-φπ.html

Το «Araguaia» είναι ένα σύστημα ποταμών στη Βραζιλία και με αυτό το όνομα έχει γίνει γνωστό. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι το φυτό είναι Hygrophila lancea από την Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ. Το στέλεχος γίνεται ύψος 10-20 cm και 6-15 cm πλάτος. Έχει συμπαγές φύλλα και τα κλαδιά του μεγαλώνουν εύκολα.Το κλάδεμα  των στελεχών διατηρεί μια θαμνώδη εμφάνιση. Το φυτό είναι κοκκινωπό καφέ έως πορφυρό χρώμα.Ο ρυθμός ανάπτυξης είναι μέσος για ένα Hygrophila.
Προέλευση: Ασία


Java moss σε nano stone
από 3,00 € → 2,40 €
https://misirlis-aquarium.gr/5497-java-moss-σε-nano-stoneφπ.html

Η γνώστη μας moss μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους και να στολίσει ξύλα και πέτρες. Εύκολο φυτό, ιδανικό για αρχάριους καθώς δεν απαιτεί υψηλό φωτισμό και έχει γρήγορη ανάπτυξη.


Ceratophyllum Demersum Foxtail
από 5,00 € → 4,20 €
https://misirlis-aquarium.gr/2568-ceratophyllum-demersumφπ.html

Είναι ένα πάρα πολύ εύκολο φυτό ιδανικό για αρχάριους και επίσης αποτελεί τέλεια κρυψώνα για γόνο. Δεν έχει ρίζες αλλά μπορούμε να το φυτέψουμε στο βυθό.


Cryptocoryne Parva
από 5,50 € → 3,50 €
https://misirlis-aquarium.gr/3290-cryptocoryne-parvaφπ.html

Cryptocoryne parva από την Σρι Λάνκα είναι το μικρότερο όλων Cryptocorynes (μόνο 3-6 εκατοστά ύψος και ένα Roset έχει πλάτος μικρότερο από 5-8 cm). Είναι ένα από τα λίγα είδη που δεν αλλάζει σημαντικά το σχήμα των φύλλων του και το χρώμα ανάλογα με τις συνθήκες καλλιέργειας. Χρειάζεται περισσότερο φως από ό, τι τα περισσότερα άλλα Cryptocorynes.Γι 'αυτό δεν πρέπει ποτέ να επισκιαστεί από άλλα φυτά. Μεμονωμένα φυτά πρέπει να φυτευτούν μερικά εκατοστά μεταξύ τους, και μετά από περίπου έξι μήνες θα σχηματίσουν μια συνεκτική μικρή ομάδα φυτών.


Cryptocoryne wendtii Mi Oya
από 4,50 € → 3,50 €
https://misirlis-aquarium.gr/3490-cryptocoryne-wendtii-mi-oya-φπ.html

Αυτή η όμορφη ποικιλία Cryptocoryne wendtii βρίσκεται μόνο στον ποταμό Mi Oya στη Σρι Λάνκα. Έχει χαρακτηριστικά κόκκινο-καφέ, ελαφρώς σφυρηλατημένα φύλλα από 20-35 cm, και 15-30 cm πλάτος.Πολλές Cryptocorynes μπορούν να αναπτυχθούν σε υψηλές θερμοκρασίες.Στο φυσικό περιβάλλον αυτό το φυτό βρίσκεται σε ρεύματα με θερμοκρασία άνω των 30 βαθμών C.
Προέλευση:Ασία
Ρυθμός ανάπτυξης:Αργός
Υψος:20 - 30+
Φωτισμός:Χαμηλός
CO2:Χαμηλό


Cryptocoryne x Willisii
από 6,50 € → 4,50 €
https://misirlis-aquarium.gr/3307-cryptocoryne-x-willisiiφπ.html

Είναι ένα φυτό χαμηλών απαιτήσεων. Όπως όλες οι κρυπτοκορίνες έτσι και αυτό το είδος έχει σχεδόν μηδενική ανάπτυξη για περίπου ένα μήνα από τότε που τη φυτεύουμε αλλά όταν "πάρει μπροστά" τότε ασταμάτητα φυτρώνει νέους δρομείς και τελικά καταλήγει να δημιουργήσει μια συμπαγή ομάδα. Χώρα Προέλευσης: Σρι Λάνκα


Eriocaulon sp. Vietnam
από 5,50 € → 3,50 €
https://misirlis-aquarium.gr/7099-eriocaulon-sp-vietnam-fp-7099.html

Eriocaulon sp. Vietnam είναι ένα εύκολο φυτό που βρέθηκε αρχικά στην επαρχία Thanh Hoa του Βιετνάμ.Είναι μεσαίου μεγέθους, ύψους περίπου 15-30 cm με σχετικά πλατιά, πράσινα φύλλα. Αυτό το φυτό που μοιάζει με γρασίδι εξακολουθεί να μεγαλώνει με μεσαίο φωτισμό και μάλιστα θεωρείται κατάλληλο για σκληρό νερό.Ωστόσο, ένα υπόστρωμα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και μια όχι πολύ χαμηλή συγκέντρωση CO2 στη στήλη νερού (τουλάχιστον 20 mg / l) είναι σίγουρα πολύ ευνοϊκό για την ανάπτυξή του.Με την πάροδο του χρόνου, αυτό το φυτό σχηματίζει μια σειρά από ροζέτες φύλλων και μπορεί να χωριστεί σε πολλά μεμονωμένα φυτά για πολλαπλασιασμό.


Hydrocotyle Verticillata
από 4,50 € → 3,50 €
https://misirlis-aquarium.gr/3777-hydrocotyle-verticillataφπ.html

Το Verticillata προέρχεται από την Αμερική και γίνεται 3-7 εκατοστά. Η βέλτιστη ανάπτυξη επιτυγχάνεται μόνο με δυνατό φωτισμό και μαλακό, ελαφρώς όξινο νερό. Δεν χρειάζεται να φυτευτεί, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέοντα φυτό.Το Hydrocotyle verticillata είναι σίγουρα ένα φυτό προσκηνίου το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε λίμνες κήπων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως φυτό εσωτερικού χώρου, εάν το χώμα διατηρείται υγρό.


Myriophyllum Μattogrossense
από 4,90 € → 3,50 €
https://misirlis-aquarium.gr/2570-myriophyllum-μattogrossenseφπ.html

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο φυτό. Έχει κοκκινωπά στελέχη που μοιάζουν με φτερό και λεπτά ανοιχτού πράσινου χρώματος φύλλα. Σε καλές συνθήκες φωτισμού τα φύλλα απλώνονται σε σχήμα ανεμιστήρα. Είναι σχετικά εύκολο και κατάλληλο για τη πίσω ζώνη του ενυδρείου. Πρέπει να κλαδεύεται συχνά για να διατηρείται η θαμνώδης μορφή του. Μεγαλώνει γρήγορα και απαιτεί να υπάρχουν καλές ποσότητες θρεπτικών. Κατάλληλο για αρχάριους.
Προέλευση: Βραζιλία


Pogostemon Stellata
από 5,00 € → 3,20 €
https://misirlis-aquarium.gr/2697-pogostemon-stellataφπ.html

Ένα ελκυστικό φυτό που συνεχίζει να μεγαλώνει και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με την πάροδο του χρόνου τα πράσινα αρχικά του φύλλα αρχίζουν να παίρνουν ένα όμορφο κοκκινωπό χρώμα.


Vallisneria Australis Gigantea
από 4,50 € → 3,50 €
https://misirlis-aquarium.gr/3864-vallisneria-americana-gigantea-φπ.html

Είναι εύκολο φυτό που μεγαλώνει γρήγορα και είναι κατάλληλο για μεγάλα ενυδρεία. Στα περισσότερα ενυδρεία τα φύλλα του μεγαλώνουν τόσο πολύ που καλύπτουν την επιφάνεια. Έτσι χρειάζεται συχνό κλάδεμα για να μη σκιάζει τα άλλα φυτά μας. Τα φύλλα του είναι σκληρά με συνέπεια να μη τρώγονται από τα φυτοφάγα ψάρια. Αναπαράγεται εύκολα με δρομείς ειδικά αν υπάρχει θρεπτικό υπόστρωμα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:
MISIRLIS AQUARIUM
Online Shop: www.misirlis-aquarium.gr
Μελίνας Μερκούρη 41, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2816-007280, Κιν: 6944778043
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή: 9:00πμ-20:00μμ
                                                             Σάββατο : 9:00πμ-17:00μμ
Online Shop: www.misirlis-aquarium.gr
Email: gm.aquarium_pet@yahoo.gr
Like us on Facebook https://www.facebook.com/misirlisaquarium/
Γίνε μέλος στην ομάδα μας στο facebook Aquarium plants (φυτεμένο ενυδρείο) https://www.facebook.com/groups/8316...?ref=bookmarks

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...