Jump to content

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ


DREAMER

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΝΟΙΓΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΕΙΣΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 400 ΛΙΤΡΑ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΑΠΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ 2 2000ΛΙΤΡΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ΣΤΙΣ 2 ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ.

ΕΝΝΟΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ (πετρες, σπηλιές κ.τλ.) ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ, ΑΠΟ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΜΕ ΘΗΛΥΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΓΙΑΝΝΗΣ :wootwoot::):(

Link to comment
Share on other sites

Γιάννη καλησπέρα.

Πρώτα από όλα, έχεις ξεκαθαρίσει τι είδη αφρικάνες θέλεις να βάλεις? Υπάρχουν σημαντικές διαφορές στα είδη που ζουν στην ίδια λίμνη.

Συνήθως εκτός από πολλές πέτρες, φυτά δεν βάζουμε μια και η βλάστηση είναι ελάχιστη στα μέρη που ζούν. Πάντως αν θέλεις να βάλεις σκληρά φυτά μια και τα τσιμπολογούν.

Για κλόουν και <γλύφτες> (αν εννοείς γατόψαρα) εγώ δεν θα το συνιστούσα μια και δεν είναι από τον ίδιο βιότοπο (εκτός από κάποια είδη synodotis).

Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι το φίλτρο. Γιατί διάλεξες αυτό το φίλτρο και πόσο μάλλον για ένα ενυδρείο με αρκετά λίτρα. Οι κιχλίδες είναι πολύ βρώμικα ψάρια και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει στο ενυδρείο όταν θα χρειαστεί να το καθαρίσεις. Νομίζω κάποιο εξωτερικά φίλτρο (α) θα ήταν καλύτερο από πολλές πλευρές.

Link to comment
Share on other sites

θα συμφωνησω με το Θοδωρη σχετικα με το φιλτρο..νομιζω οτι ενα εξωτερικο ειναι πιο βολικη λυση..

τωρα σχετικα με την αναπαραγωγη,νομιζω πως πρεπει να καταληξεις σε καποιο ειδος για να παρεις πιο συγκεκριμενες πληροφοριες..

φιλικα,Γιαννης

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...