Jump to content

απορια


miro

Recommended Posts

καλησπερα!!!εχω ενα ζευγαρι cobalt blue στο 120 λιτρων ενυδρειο μου.οταν τα πρωτοπηρα ειχαν φυσιολογικη συμπεριφορα.απο οταν ψοφησε ενα αλλο ζευγαρι απο υπερβολικη ζεστη και μετα,φοβουνται υπερβολικα,δεν εμφανιζονται πλεον οταν ριχνω το φαι και εχουν αδυνατισει παρα πολυ.σε σημειο να εχει μπει η κοιλια μεσα.βεβαια οταν φευγω τρωνε,υπαρχει το κλασσικο κυνηγητο κτλ.το θεμα ειναι οτι αυτη η κατασταση συμβαινει πανω απο ενα μηνα.σκεφτομαι να βαλω κι αλλα ψαρια μεσα αλλα φοβαμαι πως αν η αιτια ειναι καποιο παρασιτο πχ,τοτε δεν εχω λογο.κατα τη γνωμη σας τι μπορει να συμβαινει?

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς περισσότερα στοιχεία για της συνθήκες που επικρατούν στο ενυδρείο σου δεν θα μπορέσεις να βοηθηθείς. Δώσε περισσότερες πληροφορίες.

Link to comment
Share on other sites

συγγνωμη για την καθυστερηση αλλα αρχισε το μαρτυριο της εξεταστικης.λοιπον,για τα δεδομενα των κιχλιδων δεν εχω καλα στοιχεια.συγκεκριμενα εχω θερμοκρασια 30 βαθμους,ΝΟ2=0.ΝΟ3 ομως στα κοκκινα.ph=7,το φιλτρο ειναι eheim 2215 me 620 l/h και τελος οξυγονωση πιστευω αρκετα καλη.αυτα.σκληρωτητες κτλ δεν εχω μετρησει ποτε,αλλα μου φτανουν οι χαμηλες τιμες του ph.προσπαθησα να βρω πετρες για να το ανεβασω αλλα τελικα δεν τα καταφερα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...