Jump to content

Experts Advice - Συμβουλές από τον Ron Shimek


Recommended Posts

Αγαπητά μέλη,

Σε αυτή την κατηγορία Ρωτήστε τους ειδικούς > Ask Dr. Ron Shimek μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις σε έναν απο τους κορυφαίους καθηγητές θαλάσσιας βιολογίας και ασπονδύλων, τον Dr. Ron Shimek.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε, ότι για την καλύτερη λειτουργία της κατηγορίας, τα ερωτήματα πριν εμφανισθούν, θα περνούν από έλεγχο, από την ομάδα του Aquazone. Εάν κριθεί ότι μπορούν να απαντηθούν από το forum, θα μεταφέρονται στις αντίστοιχες κατηγορίες, σε διαφορετική περίπτωση θα δημοσιεύονται.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τις ερωτήσεις σας, είτε στα Ελληνικά είτε στα Αγγλικά. Η όμαδα του Aquazone θα αναλαμβάνει την μετάφραση, όποτε χρειάζεται, ώστε οι ερωτησεις να δημοσιεύονται στα Αγγλικά και στα Ελληνικά. Οι απαντήσεις του Dr. Shimek, θα μεταφράζονται στα Ελληνικά για την καλυτερη διευκόλυνση των μελών μας!!!

Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζετε, οτι υπάρχει πιθανότητα καθυστέρησης λήψης της απάντησης σας απο τον Dr. Shimek, λόγω του οτι πολύ συχνά ταξιδεύει ανα τον κόσμο για διαλέξεις, οπότε και δεν θα έχει τη δυνατότητα σύνδεσης στο portal μας!

Η ομάδα του Aquazone

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Επειδη καποιοι ισως να μην το προσεξαν... εχει αρχισει κανονικα η λειτουργια της κατηγοριας του Dr. Ron Shimek με καθημερινες απαντησεις στις ερωτησεις σας αλλα και αλλες δημοσιευσεις του καθηγητη!

Τα παντα μεταφραζονται οποτε η γλωσσα δεν ειναι προβλημα ειτε για να διαβασετε, ειτε για να κανετε καποια ερωτηση!

Ελατε... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=258

Link to comment
Share on other sites

Mάνο σ'ευχαριστούμε για τις μεταφράσεις , και τις ''live'' και τις φορουμικές.

Link to comment
Share on other sites

Mάνο σ'ευχαριστούμε για τις μεταφράσεις , και τις ''live'' και τις φορουμικές.

Σταθη δεν υπάρχει λογος για ευχαριστιες...οι γνωσεις που περνουμε ειναι απιστευτες... η κατηγορια του Shimek εξελισεται θεαματικα και ολοι πρεπει να το εκμεταλευτουμε... Οι απαντησεις που δινει ειναι επιστημονικες και σοβαρες... ελπιζω να τις διαβαζουν ολοι !

Link to comment
Share on other sites

Πράγματι οι απαντήσεις του είναι βασισμένες σε μελέτες και όχι σε προσωπικές του υποθέσεις. Πολύ χρήσιμη η κατηγορία ειδικά για κάτι !@#$%^&* σαν και εμάς που δεν το είδαμε από κοντά!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...