steady Posted November 20, 2007 #1 Share Posted November 20, 2007 οπως ισως μερικοι ξερουν τα gobies ειναι μια τεραστια οικογενεια ψαριων απο τα οποια αλλα τα βρισκουμε σε αλμυρο αλλα σε υφαλμυρο και λιγα σε γλυκο νερο!ψαχνω εαν ξερει καποιος αν εισαγονται goby γλυκου νερου στο ελαδισταν!ενα απο τα ποιο εμπορικα ειναι το white cheek goby παρακατω ειναι μερικες φωτογραφιες απο ενα site δεν εχω διασταυρωσει κατα ποσο ολα τα goby στις φοτο ειναι γλυκου ακομα απλα εμπιστευομαι το site ως ενα δειγμα γιατι δεν εχω βρει ακομα πληρη λιστα! gobies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ Posted November 21, 2007 #2 Share Posted November 21, 2007 Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα ψάρια!! Δεν νομίζω να τα έχω δει στην Ελληνική αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos Posted November 21, 2007 #3 Share Posted November 21, 2007 Σου ευχομαι καλη αρχη φιλε Κωνσταντινε στο νεο σου αυτο ενγχειρημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts