miltosbitoulis2 Posted December 24, 2007 #1 Share Posted December 24, 2007 Καλημέρα. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πώς τον χρησιμοποιούμε; Έχω προσπαθήσει να τον συνδέσω πολλές φορές αλλά δε τα κατάφερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck Posted December 24, 2007 #2 Share Posted December 24, 2007 για ποιο πραγμα μιλας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav Posted December 24, 2007 #3 Share Posted December 24, 2007 Συνδεεις τον φωτισμο με τον χρονοδιακοπτη,ρυθμιζεις τον χρονοδιακοπτη ποτε θελεις να αναβει και ποτε να σβυνει και εισαι ετοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 Posted December 24, 2007 Author #4 Share Posted December 24, 2007 Συνδεεις τον φωτισμο με τον χρονοδιακοπτη,ρυθμιζεις τον χρονοδιακοπτη ποτε θελεις να αναβει και ποτε να σβυνει και εισαι ετοιμος. Ναι αυτό το ξέρω. Απλά δε ξέρω τις λεπτομέρειες, όπως ποιά δοντάκια πατάμε προς τα κάτω και ποιά τραβάμε προς τα πάνω, αν πρέπει να έχω το διακόπτη του φωτισμού ανοιχτό ή κλειστό, πού πρέπει να δείχνει το βελάκι που έχει κ.τ.λ. Θα μπορούσες να μου πεις αναλυτικά τί πρέπει να κάνω, ή οποισδήποτε άλλος γνωρίζει; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ AED Posted December 24, 2007 #5 Share Posted December 24, 2007 (edited) Το βελάκι πρέπει να δείχνει τησωστή ώρα. Για παράδειγμα, τώρα πρέπει να το βάλεις στο 18:00. Τώρα για το τι κάνεις στα δοντάκια είναι άλλο θέμα, ανάλογα με το χρονοδιακόπτη. Σε μένα έπρεπε να τα τραβήξω προς τα έξω. Ο διακόπτης του φωτισμού ΠΆΝΤΑ ανοιχτός. Ρυθμίζει ο χρονοδιακόπτης από κει και έπειτα. Edited December 24, 2007 by ~ AED Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 Posted December 24, 2007 Author #6 Share Posted December 24, 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω τώρα να τον ρυθμίσω και αν δε τα καταφέρω εδώ είμαστε πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poseidon11 Posted December 24, 2007 #7 Share Posted December 24, 2007 Σε 'μένα πάλι όταν πρέπει να ανάβει το φως τα δοντάκια είναι πατημένα. Βλέπεις και κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts