stravadi Posted December 28, 2007 #1 Share Posted December 28, 2007 Kαλησπερα παιδια και καλες γιορτες ειμαι νεος-ποντικαρεος και χρειαζομαι και λιγη βοηθεια.εχω ενα καρφουρισιο 96 λιτρα. μεσα στο εσωτερικο του φιλτρο εβαλα τα παρακατω. υαλομβακα, μπλε σφουγγαρι, 30 αστερακια της rena για βιολογικο και αλλαξα και το κυκλοφοριτη με εναν 600l/h. Στις 27/11 εριξα αμμωνια για να ξεκινησει να στρωνει..εριξα παραπανω απ οτι ηθελα αλλα το αφησα ετσι. Χτες. 27/12 δηλαδη, εκανα μετρησεις με test api και ειναι οι εξης.. Θερμοκρασια 32c ΝΗ3>8.0 ΝO2 =2.0 NO3=0 Τι λετε παιδες ???θα δουμε ποτε ΝΟ3? Μηπως να το πλακωσω στις αλλαγες γιατι δε βλεπω να πεφτει ποτε η αμμωνια... Μηπως αμα ριξω nitrivec θα βοηθησει ? μου τι σπαει λιγο το nitrivec, το εχω συνδιασει με συμβουλες πετσοπαδων....αλλα οτι μου πειτε..... ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz Posted December 28, 2007 #2 Share Posted December 28, 2007 οσο καιρο νομιζες οτι το εστρωνες απο το νοεμβριο...εριχνες καθολου τροφη σε καθημερινη βαση....??? σε ρωταω γιατι οι τιμες σου μετα απο τοσο καιρο ειναι εντελως ακαταλληλες,οπως και εσυ ο ιδιος γνωριζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stravadi Posted December 28, 2007 Author #3 Share Posted December 28, 2007 κλαζ δεν εριχνα τροφη.εριξα μονο αμμωνια μια φορα. ομως μαλλον εριξα μεγαλη ποσοτητα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stravadi Posted December 28, 2007 Author #4 Share Posted December 28, 2007 απο αμμωνια δηλαδη δεν εμεινε.ειχε παντα μεσα..οποτε δε χρειαστηκε να προσθεσω η να ριχνω τροφη.νομιζα ετσι θα ολοκληρονοταν ο κυκλος. τεσπα αυριο το αρχιζω απο τη αρχη ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts