Jump to content

Hobby Dohse Aquaristik Ferrogan Fluid


Recommended Posts

Περιγραφή

Το 90% των ενυδρείων είναι ανεπαρκή σε αποθέματα σιδήρου. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο σίδηρος είναι από τα βασικότερα συστατικά για την υγιή και καλή ανάπτυξη των φυτών. To Ferrogan fluid περιέχει σύμπλεγμα σιδήρου υψηλής περιεκτικότητας για φυτά ενυδρείων γλυκού νερού. Συγκεκριμένη απορρόφηση σιδήρου από το σύμπλεγμα σιδήρου επιδρά ως ισορροπημένο εφόδιο θρεπτικών συστατικών για τις ανάγκες των φυτών.

H ποσότητα σιδήρου που ρίχνουμε στο ενυδρείο εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, την ανάγκη των φυτών για θρεπτικά συστατικά καθώς και από άλλα λιπάσματα που τυχόν υπάρχουν στο νερό του ενυδρείου.

Οδηγίες χρήσης

Προσθέστε 2 σταγόνες Ferrogan fluid για 50 lt νερού καθημερινά. Το ίδιο ισχύει και για την ποσότητα νερού όταν κάνουμε αλλαγές νερού στο ενυδρείο.

Παρατηρήσεις

Αν κατά την εφαρμογή του προϊόντος, το νερό θαμπώσει ελαφρά, τότε αυτό σημαίνει ότι είτε υπάρχει υψηλή περιεκτικότητα διοξειδίου του άνθρακα στο νερό ή το νερό είναι πολύ αλκαλικό.

Μετρήστε το σίδηρο με κάποιο test εμπορίου μια φορά τη βδομάδα και μετά από κάθε αλλαγή νερού, για να ελέγξετε την περιεκτικότητά του στο νερό του ενυδρείου.

Σύνθεση

Σύμπλεγμα σιδήρου υψηλής περιεκτικότητας.

post-190-1135682022_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...