stelios79 Posted January 17, 2008 #1 Share Posted January 17, 2008 Χαιρετίζω ολα τα μέλη του aquazone . Ονομάζομαι Στέλιος είμαι 28 ετών και μόλις πρόσφατα αποφάσισα να ασχοληθώ με τον χώρο των ενυδρείων. Καθότι λάτρης του υγρού στοιχείου έχω ασχοληθεί με τις περισότερες απο τις δραστηριότητες που το αφορούν αλλα ποτέ εως σήμερα δεν είχα μπεί στον κόπο να κοιτάξω προς τη μεριά σας . Ετσι λοιπόν τις προσεχείς ημέρες σκοπέυω να γίνω κάτοχος ενος Juwel vision 180. Έχοντας διαβάσει μόνο ενα αγγλικό βιβλίο περι του θέματος αλλα και μέσω κάποιων σχετικων post που βρήκα εδώ, έχω μαζέψει κάποιες αρχικές πληροφορίες για το τι θέλω να κάνω στο ενυδρέιο μου. Στόχος μου είναι ένα Reef tank και θα ήθελα κάποιες συμβουλές η κάποιες απόψεις πάνω σε αυτό, όπως βαθμός δυσκολίας, συντήρηση,επάρκεια εξοπλισμού. Σε περίπτωση που η επιλογή μου είναι τελείως λάθος η απλά τελειώς άστοχη για έναν αρχάριο θα ήθελα κάποιες προτάσεις που θα ήταν ποιό βατές για το ξεκίνημα, με γνώμονα όμως πάντα οτι κάποια στιγμή(αν όχι άμεσα) να μπορέσω να μεταβώ στο Reef χωρίς πολλα περαιτέρω έξοδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous Posted January 17, 2008 #2 Share Posted January 17, 2008 Καλώς όρισες Στέλιο στο ΑΖ...! Σου εύχομαι να φτιάξεις το reef σου όπως το ονειρεύεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 Posted January 17, 2008 #3 Share Posted January 17, 2008 Καλός μας ήρθες φίλε Στέλιο και καλή διαμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz Posted January 17, 2008 #4 Share Posted January 17, 2008 καλως τον στην καλυτερη ενυδρειοπαρεα..!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman Posted January 17, 2008 #5 Share Posted January 17, 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts