Netspy Posted January 24, 2008 #1 Share Posted January 24, 2008 Αναφέρω ότι: 1) Το ενυδρείο μου λειτουργεί 3 χρόνια (είναι στρωμένο). 2) Γνωρίζω τις παραμέτρους του νερού και προκύπτει ότι δεν αποτελούν αιτία στο πρόβλημα μου. 3) Το πρόβλημα υπάρχει μόνο σε 1 ψάρι. (CAE) 4) Το πρόβλημα υπάρχει για περισσότερο από 6 μήνες και είδα ότι δεν είναι τίποτα μεταδοτικό. 5) Δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για αρρώστεια. Δείτε τις φώτο... το ψάρι έχει αυτό το σχήμα συνεχώς Είναι έτσι στραβό το καημένο Τι μπορεί να είναι; Μοιάζει με σκολίωση... τι μπορώ να κάνω γι' αυτό;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 Posted January 24, 2008 #2 Share Posted January 24, 2008 Καλησπέρα φίλε netspy καταρχήν το ψαράκι που έχεις στις φωτό δεν είναι cae κατα δεύτερον τι ενοείς στραβό; το ψαράκι έτσι το πήρες ή στράβωσε στην πορεία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Rjk Posted January 24, 2008 #3 Share Posted January 24, 2008 Σε κατι guppy που ειχα καποτε και ειχα παρατηρηση μια ασυμμετρία στη σπονδυλική ενος μου ειχαν πει για σκουλικια/ενδοπαρασιτα. Αν δεν ειναι κατι τετοιο μαλλον ορθοπεδικο ειναι το θεμα. Η συμπεριφορα του πως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ Posted January 25, 2008 #4 Share Posted January 25, 2008 Ειναι σκολίωση και τις περισσότερες φορές τα αίτια είναι κακή διατροφή . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netspy Posted January 25, 2008 Author #5 Share Posted January 25, 2008 Απαντώ σε όλους: Έχω αυτό το ψάρι σχεδόν 5 χρόνια. Πριν από 6 μήνες άρχησε να στραβώνει η ουρά του και σήμερα είναι έτσι όπως φαίνεται στις φώτο. Είναι συνεχώς έτσι ακόμα κι όταν κολυμπάει. Η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική. Απλώς δυσκολεύεται λίγο να κολυμπήσει. Δεν πιστεύω να έχει τίποτα βακτήρια ή σκουλήκια. Δε νομίζω να επιβίωνε τόσους μήνες αν ήταν άρρωστο... Σταμάτη κι εγώ θεωρώ πιθανότερο να έχει σκολίωση. Τι θα μπορούσα να το ταΐσω μήπως και επανέλθει κάπως; Σκέφτομαι να ρίξω βιταμίνες σε υγρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ Posted January 25, 2008 #6 Share Posted January 25, 2008 Σκέφτομαι να ρίξω βιταμίνες σε υγρό. Οτι μαρκα θελεις βάλε απο βιταμίνες αλλωστε δεν γνωριζουμε ακριβως τι του λίπη μπορει να ειναι και μεταλα ή ιχνοστοιχεια . προσεξε μονο την υπερβολη και να ξερεις οτι ως συνηθως δεν υπαρχει επιστροφη με αυτο θελω να σου πω οτι αυτη τη στιγμη το ψαρακι σου μπορει να μην εχει καμια έλλειψη απο τίποτα μπορει δηλαδη να εχει περασει η κρισημη φαση και να εχει τελειωσει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas Posted January 25, 2008 #7 Share Posted January 25, 2008 (edited) Ειναι σκολίωση και τις περισσότερες φορές τα αίτια είναι κακή διατροφή . συμφωνω με τον σταματη, αν η συμπεριφορα του ειναι πια σταθερη μαλλον το εχει ξεπερασει αλλα θα ειναι μονιμο πια Edited January 25, 2008 by yiapasdiscus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netspy Posted October 2, 2008 Author #8 Share Posted October 2, 2008 Επανέρχομαι στο θέμα επειδή το ψάρι μου έχει στραβώσει ακόμα περισσότερο Αυτό έγινε αργά και σταθερά μέσα στους τελευταίους 5 μήνες με αποτέλεσμα τώρα να φαίνεται πραγματικά σαν "S" Κατά διαστήματα έριξα βιταμίνες, χωρίς όμως να δω κάποια πιθανή βελτίωση. Το μόνο σίγουρο που πέτυχα με τις βιταμίνες ήταν να φουντώσει η άλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts