Trollfish Posted February 7, 2008 #1 Share Posted February 7, 2008 Καλησπερα, Εδω και πολυ καιρο σκεφτομαι να κατασκευασω ενα δικο μου ενυδρειο. Καθ' οτι αρχαριος, συνεχεια το αναβαλω. Ε, ειπα λοιπον να ξεκινησω... σιγα-σιγα... για να το φτιαξω. Ειναι καλο, λεει το φενγκ σουι, να υπαρχει τρεχουμενο νερο μεσα σ'ενα σπιτι. Η λεπτομερεια ειναι οτι αν δεν τα καταφερω, μαλλον θα υπαρχει τρεχουμενο νερο σ' ολοκληρη την πολυκατοικια Θα ξεκινησω να ψαχνω το forum και τα αρθρα για οτι μ'ενδιαφερει, και υποσχομαι να κανω οσο το δυνατον λιγοτερες ερωτησεις. Καλως σας βρηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος Posted February 7, 2008 #2 Share Posted February 7, 2008 Καλώς ήρθες στο φόρου μας και καλή επιτυχία στο εγχείρημα σου. Ρίξε μια ματιά στο φόρουμ υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για κατασκευές και αν κάπου σκοντάψεις μην διστάσεις να μας ρωτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 Posted February 7, 2008 #3 Share Posted February 7, 2008 Καλός όρισες φίλε Trollfish στην πιο ωραία ενυδρειοπαρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollfish Posted February 7, 2008 Author #4 Share Posted February 7, 2008 (edited) Ευχαριστω συνονοματε Χρηστο... Ηδη εχω ξεκινησει να "ξεφυλλιζω" διαφορα αρθρα Καλως σας βρηκα παιδια... Edited February 7, 2008 by Trollfish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous Posted February 7, 2008 #5 Share Posted February 7, 2008 Καλώς όρισες Χρήστο στο ΑΖ...!!! Καλή επιτυχία με την κατασκευή σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollfish Posted February 7, 2008 Author #6 Share Posted February 7, 2008 Κατ' αρχας συγχαρητηρια για το portal και το forum... υπαρχει προσβαση σε τεραστιο ογκο πληροφοριων σε πολυ ομορφο περιβαλλον... Οσον αφορα το εγχειρημα μου... υπολογιζω να εχει διαστασεις 150χ60χ70 [συνολικα 630 λιτρα, καθαρα 530]... θα ειναι γλυκου νερου και θελω να το φτιαξω εξ ολοκληρου μονος μου... υπαρχει καποια γενικη [ατυπη ισως] συμβουλη που πρεπει να ακολουθησω? Μεχρι να απαντησει καποιος, παω να συνεχισω το διαβασμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ Posted February 8, 2008 #7 Share Posted February 8, 2008 Καλώς όρισες στο forum μας, αγαπητέ Trollfish! Εύχομαι καλή επιτυχία στα σχέδιά σου. Καλή διαμονή και περιήγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman Posted February 9, 2008 #8 Share Posted February 9, 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts