Jump to content

Ανθρωπινες Παρεμβασεις ...


Recommended Posts

....ΕΔΩ

Link to comment
Share on other sites

Μαρίνα ανοίγεις ένα πολύ μεγάλο θέμα με τεράστιες προεκτάσεις σε όλους τους τομείς (κοινωνικούς και μή).

Όπως είναι γνωστό ο άνθρωπος (όλοι μας) ξεζουμίζουμε μέρα με την μέρα ολοένα και περισσότερο την μάνα γη με συνέπεια την αδυναμία αυτής να ανακυκλώσει τα αποτελέσματα της ανθρώπινης παρέμβασης και δίχνοντας το μας με τέτοια παραδείγματα,με χαρακτηριστικότερο και ποιό πρόαφατο, την αλλαγή του κλήματος παγκωσμίος και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Πέρνωντας σαν παράδειγμα τα αρχαίγονα δάση της Αμαζονίας που όπως πολύ καλά ξέρεις τα καταστρέφουμε μέρα με την μέρα με μόνο στόχο το κέρδος εις βάρος της ίδιας της ζωής όλου του πλανήτη αφού καταστρέφουμε τον μεγαλύτερο πνεύμονα οξυγώνου,που έχει και την ποιό πλούσια χλωρίδα και πανίδα από οποιοδήποτε άλλο μέρος στη γή.

***Για ενημέρωση και των υπλοίπων σήμερα κατά της 6:30 σε πρωινή εκπομπή έμαθα ότι η φάλαινα τελικά πέθανε..... :D

Ελπίζω να γράψουν όλοι το τί σκέφτονται πάνω σε αυτό για να μας θυμίζει αυτό το πόστ τα λάθη του παρελθόντος του παρόντος αλλά φυσικά και του μέλλοντος.

Link to comment
Share on other sites

Δημητρη μου συμφωνω απολυτα. Η φαλαινα πεθανε απο στρες στη μεταφορα. Ηταν σε κακα χαλια το δυστυχο το ζωντανο. Το κακο (δηλαδη το χειροτερο) ειναι οτι εχουν εντοπιστει αλλες 6 εκτος των χωρικων τους υδατων.... που μαλλον θα εχουν την ιδια τυχη (αν και δεν το βλεπω).

Απ' οτι λεγεται υπευθυνα γι'αυτο ειναι τα σηματα των πλοιων που τις αποπροσανατολιζουν .. αλλα ειπαν εδω οτι ο θανατος της πρωτης μπορει να βοηθησει να σωθουν οι επομενες .. περισσοτερες πληροφοριες αναμενονται.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...