antonis t83 Posted May 26, 2008 #1 Share Posted May 26, 2008 σημερα το μεσημερι μολις πηγα σπιτι με περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη. το 1 απο τα 3 pygocentrus piraya μου ηταν μισοφαγωμενο αλλα ακομα ζωντανο. τα αλλα 2 πλεον θα πρεπει να τα χωρισω ή να τα πουλησω εκτος αν βρω καποιο αλλο στο μεγεθος τους, γιατι θα εχω προβλημα... τα ψαρια υπερταιζονταν καθημερινα . μολις ειχαν μπει σε κανουριο ενυδρειο 400 λιτρων. χθες τους εκανα καθαρισμο ενυδρειου κ σημερα εντελως ξαφνικα ειχα αυτο το απροσμενο γεγονος... δεν ξερω τι να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofianos7 Posted May 26, 2008 #2 Share Posted May 26, 2008 Αχ ρε Αντώνη εγώ πρέπει να σε κόλλησα. Και μου φαίνεται ότι είναι ψιλοσπάνια τα piraya. Εγώ τον σημαδεμένο τον έχω ακόμα μόνο του. Τρείς φορές προσπάθησα να τον βάλω μαζί με τα άλλα ..... αλλά..... Εν πάσει περιπτώσει λυπάμαι γιαυτό που έπαθες. Θα τα πούμε και τηλεφωνικώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim Posted May 26, 2008 #3 Share Posted May 26, 2008 Αντώνη είναι σύνηθες στα Piraya κατά την περίοδο της αναπαραγωγής να επιτίθενται σε θηλυκά που έχουν αυγά. Τί μέγεθος έχουν τα ψάρια σου? Αυτό που έφαγαν ήταν θηλυκό?Είχε αυγά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 Posted May 26, 2008 Author #4 Share Posted May 26, 2008 το 1 ηταν λιγο πιο μεγαλο . το ειχα παρει πρωτο. πανω απο 12 cm . τα αλλα 2 που εβαλα μετα περιπου στα 12 cm κ αυτα. ερλαφρως μικροτερα. το 1 απο τα 2 ηταν αυτο. τα αλλα 2 ειχαν πιο εντονο χρωμα. δεν ξερω αν ηταν θυληκο. δεν εκανα νεκροψια. δεν ξερω αν ειχε αυγα. ολα ηταν μονιμως πρησμενα απο το πολυ φαγητο. γαριδες - ψαρια. δεν μαλωναν συχνα αν κ εβλεπα κατι ουρες κομμενες αραια κ που. η θερμοκρασια στους 28(ασχετο). πανω απο 100 ευρω ψαρι υγιεστατο εκανε φτερα. επειδη ηταν εγγυο? δημητρη τωρα τι γινεται με τα αλλα 2?????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts