blacky-Rosa Posted September 22, 2008 #1 Share Posted September 22, 2008 (edited) Γειά σας.Ελλειψα για 3 μερες και μου ταιζαν τα ψαρακια μου άλλοι.Γυρισα και βρηκα τον black moore νεκρο στην επιφάνεια και ενα αλλα που έχω χωρις ραχιαίο(χρυσοψαρο δεν ξέρω πως λέγεται) στο βυθό και ίασα που ανέπνεε.αμεσωσ το έβαλα σε αντιβίωση sera baktopur direct και εχει γινει πιο κινητικο.ξαφνικά πήγε στην επιφάνεια και άρχισε να κάνει εμμετό το φαγητό.Τί συμβαίνει? Edited September 22, 2008 by blacky-Rosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ Posted September 22, 2008 #2 Share Posted September 22, 2008 Να αλλαξεις το νερο σύντομα δηλαδή ΤΩΡΑ και να αφαιρέσεις τα υπολείμματα τροφών . Μην ξαναβάλης μεγάλη δοση απο φαρμακο και οταν κανουμε θεραπεια δεν ταιζουμε . Για 3 ημέρες καθε μέρα θα αλλάζεις το μισό νερό . Σε κάθε αλλαγή νερού αντιχλωριο ζωντανά βακτήρια και καλο ειναι Εκτοζόν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky-Rosa Posted September 22, 2008 Author #3 Share Posted September 22, 2008 Σου είμαι υπόχρεη αλλα αλλη μια ερώτηση παρακαλώ....επειδή είμαι πανάσχετη τι είναι το Εκτοζόν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ Posted September 22, 2008 #4 Share Posted September 22, 2008 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...CF%CD&st=25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan Posted September 22, 2008 #5 Share Posted September 22, 2008 Γειά σας.Ελλειψα για 3 μερες και μου ταιζαν τα ψαρακια μου άλλοι.Γυρισα και βρηκα τον black moore νεκρο στην επιφάνεια και ενα αλλα που έχω χωρις ραχιαίο(χρυσοψαρο δεν ξέρω πως λέγεται) στο βυθό και ίασα που ανέπνεε.αμεσωσ το έβαλα σε αντιβίωση sera baktopur direct και εχει γινει πιο κινητικο.ξαφνικά πήγε στην επιφάνεια και άρχισε να κάνει εμμετό το φαγητό.Τί συμβαίνει? Μερικα επιλεον στοιχεια για το ενυδρειο;;; Μετρησεις των τιμων του νερου;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts