lemonikos Posted October 5, 2008 #1 Share Posted October 5, 2008 Το θεμα αυτο ειναι για το μελλον!Αλλα επειδη απο τωρα σχεδιαζω και ονειρευομαι το επομενο ενυδρειο μου (600-800L) εχω καποιες αποριες.Τωρα εχω ενα red sea max 130L,οταν αποφασισω να φτιαξω ενα μεγαλο πως θα γινει ολη η διαδικασια?Η μεταφορα των ζωντανων,του βραχου,της αμμου,το στρωσιμο του μεγαλου κτλ?Εχει κανεις παρομοια εμπειρια?Το μικρο τι να το κανω?Σκεφτομαι να ασχοληθω με fragging και να αναπτυσονται εκει μεσα τα μικρα ή να γινει καραντινα ή καποια αλλη ιδεα αν υπαρχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos Posted October 6, 2008 #2 Share Posted October 6, 2008 Δες αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos Posted October 6, 2008 #3 Share Posted October 6, 2008 στη δική μου περίπτωση .. η μετακόμιση έγινε από μεγαλύτερο ενυδρείο σε μικρότερο , χρησιμοποίησα όλο το παλιό νερό και δεν έβαλα καθόλου υπόστρωμα αν είχα σκοπό να βάλω υπόστρωμα δεν θα έκανα τη μεταφορά με τον ίδιο τρόπο , αν θέλεις να κρατήσεις το μικρό σε λειτουργία , το αφήνεις όπως είναι μέχρι να είναι έτοιμο το μεγάλο να δεχτεί τα ζωντανά του το μικρό μπορεί να σε βοηθήσει στο στρώσιμο του μεγάλου με λίγα <ζωντανά > υλικά νομίζω ότι είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts