Jump to content

Ξεκινώντας απ το μηδέν


sifnos

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα. Ενδιαφέρομαι εδώ και καιρό να δημιουργήσω ένα ενυδρείο. Αυτό θα είναι το πρώτο μου. Έχω ψάξει και διαβάσει αρκετά. Το site το δικό σας το βρήκα μέσω ενώ διαφημιστικού poster σε ένα pet shop. Το βασικότερο δίλλημά μου είναι στο αν θα διαλέξω μεταξύ γλυκού ή θαλασσινού νερού. Αυτό είναι ένα από τα τελευταία θέματα που έχω να καταλήξω προκειμένου να ξεκινήσω. Αυτή τη λύση πιστεύω να βρω μέσω του forum αυτού. Καλώς σας βρήκα λοιπόν και περιμένω τις πολύτιμες απόψεις σας. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες και καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις , προτεινω να μην προβεις σε καμια αγορα ουτε καν ενυδρειου μεχρι να αποφασισεις τι σου αρεσει καλυτερα και οταν θα εισαι σιγουρος για οτι θες τοτε κανεις τις αγορες σου και ψαχνοντας εδω και διαβαζοντας τα αρθρα καθως και τα ποστ πιστευω οτι θα βοηθηθεις αρκετα.

Καλη συνεχεια :)

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες και καλό διάβασμα!!!

Πιστεύω πως για έναν αρχάριο που τώρα ξεκινάει το χόμπυ καλύτερα θα ήταν να ξεκινήσει με ενυδρείο γλυκού νερού(ΙΜΟ),και με ανθεκτικά ψαράκια όπως τα γκάππυ πχ. και με μερικά εύκολα φυτά...Να ξεκινήσεις με μεγάλο ενυδρείο γιατί και στο μέλλον θα το μετανιώσεις που δεν πήρες μεγαλύτερο αλλά και γιατί ειναί πιο σταθερό σαν σύστημα,επίσης έχεις και περισσότερες επιλογές σε ψάρια κλπ.

Δες παρουσιάσεις ενυδρείων για να δεις τι εστί "ενυδρείο γλυκού νερού" :)

Υ.Σ.Επίσης να συμφωνήσω με τον pan,δες τι σου αρέσει και διάβασε πολύ πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά... :P

Έγινε επεξεργασία - Thodwrhs
Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες φίλε, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι το οικονομικό θέμα.Εάν διαλέξεις να ασχοληθείς με θαλλασινό ενυδρείο θα πρέπει να είσαι διατεθιμένος να διαθέσεις πολύ πιο πολλά χρήματα απ οτι εάν ασχοληθείς με ενυδρεία γλυκού νερού.

Επίσης το θαλλασινό ενυδρείο έχει πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Εγώ θα σου πρότεινα για ξεκίνημα να ασχοληθείς με γλυκό νερό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με λίγο διάβασμα μέσα στο forum θα λύσεις όλες τις απορίες σου.

:)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...