tekila 25 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 25 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα . μου ηρθε αυτο το μυνημα με Pm . ξερει κανεισ τι σιμενει? πεζει να εινε καποιοσ γνοστοσ ή καλητερα να μην απαντησω? μου κανει εντυποση που δε υπαρχει αποστολεασ . Hello friend [ Προώθηση Π.Μ. | Απάντηση ] Προσωπικό μήνυμα Hello friend, -- Ομάδα: Δημοσιεύσεις: 0 Αρ. μέλους: 0 Εγγραφή: -- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 25 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 25 Νοεμβρίου 2008 α μαλιστα ειναι καποιος διαχειριστης που σου την πεφτει δεν μας λες και εαν εισαι αγορι/κοριτσι και κανεις πιο πολυπλοκα τα πραγματα το κανουν μερικες φορες αυτο οι διαχειριστες (ειναι απο τα πολλα λεφτα που περνουν καταπιεζοντας μας εδω μεσα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 25 Νοεμβρίου 2008 #3 Share 25 Νοεμβρίου 2008 ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 25 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 25 Νοεμβρίου 2008 Προκειται για αυτο: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=21959 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=21958 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekila 25 Νοεμβρίου 2008 Author #5 Share 25 Νοεμβρίου 2008 δε κανω πλακα . δε εχω λογο για πλακα . μου ηρθε αυτο το μυνημα . περισοτερεσ πληροφορειερσ μπορεισ να παρεισ απο το προφιλ μου . οι απορειεσ μου παραμενουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekila 25 Νοεμβρίου 2008 Author #6 Share 25 Νοεμβρίου 2008 εμενα μου ηρθε μολισ χτεσ 24/11/2008, 18:09:22 δε με παραπεμπει πουθενα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 25 Νοεμβρίου 2008 #7 Share 25 Νοεμβρίου 2008 Ειναι αυτο που σου εγραψα. Επειδη ο χρηστης wetgirl διαγραφηκε, διαγραφηκε και το περιεχομενο των μηνυματων που ειχε στειλει. Ετσι εχει παραμεινει ενα αδειο μηνυμα χωρις αποστολεα και χωρις περιεχομενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekila 25 Νοεμβρίου 2008 Author #8 Share 25 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστω γιοργο . το διεγραψα ηδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 25 Νοεμβρίου 2008 #9 Share 25 Νοεμβρίου 2008 τι βίτσιο είναι αυτό τελευαία; τσόντες και ιοί; Μήπως δεχόμαστε επίθεση από γάτες; έχουν σκοπό να καταστρέψουν το χόμπι μας; Να βγάλω τα όπλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Νοεμβρίου 2008 #10 Share 25 Νοεμβρίου 2008 τι βίτσιο είναι αυτό τελευαία; τσόντες και ιοί; Μήπως δεχόμαστε επίθεση από γάτες; έχουν σκοπό να καταστρέψουν το χόμπι μας; Να βγάλω τα όπλα; αχ0-χα-0χα00α- δικιο εχεις!!! ΣΤΑ ΟΠΛΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος