Jump to content

Γεννα αλλα που πηγαν ?


KEVIN TAS

Recommended Posts

καλημερα συνφορμιτες,

πριν απο 3 μερες και ενω χαζευα το ενυδρειο με τις αφρικανες ξαφνικα βλεπω 2-3 μικρα ναι ειναι χωμενα σε κατι πετρες και να κινουνται. Επαθα πλακα γιατι δεν ειχα παρατηρησει οτι μια θυληκια ειναι μπουκωμενη (βλακεια μου) αν και ειχα παρατηρησει οτι η μια δεν τρωει αλλα δεν πηγε το μυαλο μου. Χαρηκα παρα πολυ και ειπα την αλλη μερα θα προσπαθησω να τα τραβηξω απο το μεγαλο να τα βαλω σε μια γεννηστρα.Ομως την αλλη μερα οσο και να εψαξα δεν βρηκα κανενα πουθενα, εχω μια ελπιδα οτι ισως ειναι πουθενα χωμενα και δεν εχω προσβαση να τα δω. Η ελπιδα να συνεχισει να υπαρχει η να τα θεωρησω ηδη οτι τα εφαγαν η οτι ακομα μπορει και να τα τραβηξαν τα φιλτρα.

Link to comment
Share on other sites

Το πιθανότερο είναι να είναι κάπου χωμένα για να προστατεύονται απο τα σαγόνια των μεγάλων.

Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα επιζήσουν όλα αλλά πιστεύω ότι 2-3 το λιγότερο θα επιζήσουν με το δεδομένο ότι υπάρχουν κρυψώνες για αυτά που να μην κινδυνεύουν απο τα μεγάλα.

για να είσαι σίγουρος μπορείς εναλλακτικά να κάνεις το εξής: Πάρε μερικές μερικές πετρούλες και φτιάξε ένα βουναλάκι σε κάποιο σημείο του ενυδρείου που υπάρχει "ανοιχτός" χώρος. Προτιμότερο θα είναι να μπει σε σημείο που το βλέπεις. Το βουναλάκι θα έχει μικρές "σχισμές" που θα μπορούν να φωλιάζουν τα πιτσιρίκια χωρίς φόβο απο τους μεγάλους και θα μπορείς κι εσύ να τα παρατηρείς καλύτερα

Μην σου κάνει εντύπωση αν βρεις μωρά και μετά απο 2, 3 ή ακόμα και 4 βδομάδες.

Άρχισε και συνέχισε να ταίζεις baby food ή πολύ καλά τριμέννο φυλλαράκι και σε λίγο καιρό θα τα δεις.

Link to comment
Share on other sites

αυτό με το φίλτρο να το προσέξεις.. αν δεν τα έχει τραβήξει μπορεί να το κάνει. βάλε κάποιο σφουγγαράκι στην είσοδο για νασαι σίγουρος!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...