Jump to content

Recommended Posts

βλεπω οτι ενας απο τους δισκους μου εχει λιγο whitespot τι θα μου προτινετε να κανω πιο φαρμακο προτινετε να βαλο εχω protozin,myxazin,parazinp της waterlife και methylene blue τiς ινterpet ειναι ενυδρειο 550 λιτρα με 2 εχτερναλ φιλτρα ειχαιμ co2 k.t.l

ευχαριστο πολυ

Μαρκος

Link to comment
Share on other sites

Η προσωπική μου γνώμη, για τη σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος, είναι ότι πρώτα θα πρέπει να εξασφαλίσεις στα ψάρια σου τις σωστές συνθήκες διαβίωσης και κατόπιν να αναζητήσεις το κατάλληλο φάρμακο. Τα φάρμακα μπορεί να στρέφονται εναντίων στο αίτιο που προκαλεί τα συμπτώματα, αλλά δεν εξασφαλίζουν την αποφυγή της επανεμφάνισής του, μετά το πέρας της θεραπείας. Πολλές φορές, μάλιστα, προκαλούν τέτοια αποδιοργάνωση σε ένα κλειστό σύστημα, με εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα περιμέναμε.

Η σωστή ποιότητα νερού, το σωστό περιβάλλον, τόσο από άποψης ντεκόρ όσο και συμβατότητας με τα υπόλοιπα ψάρια και η σωστή διατροφή, μηδενίζει το συνεχές στρες και εξασφαλίζει τη σταθερή έκκριση βλέννας από το δέρμα των ψαριών, η οποία τα καθιστά ανθεκτικά από προσβολές δερματικών παράσιτων.

Μια καλή περιγραφή λοιπόν, του συστήματός σου, όπου φιλοξενείς τους δίσκους, θα βοηθήσει πολύ τους Φίλους μας, που έχουν ειδικευτεί στις ασθένειες, ώστε να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και με τη σειρά τους να σου προτείνουν λύσεις και φάρμακα.

Έως τότε μια γενναία αύξηση της θερμοκρασίας θα βοηθήσει αρκετά.

Καλή συνέχεια

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...