Jump to content

Ενυδρειο Vitakraft 54lit


maikl

Recommended Posts

--Σημερα βρεθηκα σε μεγαλο πετ στη Θεσ/κη και ειδα το συγκεκριμενο ενυδρειο.Μου φανηκε καλο και μαλιστα ειδα καπακι με mp σφραγιδες,arcadia λαμπα και εσωτερικο φιλτρο ολοιδιο με τα pickup της eheim,οπως και θερμοστατη.

Το εχει δει καποιος?μηπως ηδη το εχει καποιος και εχει διαθεση για κανενα σχολιο οσον αφορα την ποιοτητα-αξιοπιστια?Επισης κατι ακομη ,ειδα οτι δεν εχει απο κατω αυτο.Δεν ειναι "επικινδυνο" να το στησει κανεις χωρις το συγκεκριμενο πλαισιο?

Μηπως ετυχε σ'αυτο που ειδα εγω να μην εχει?

-Παρακαλω τα σχολια σας

Link to comment
Share on other sites

Φίλε καλώς ήρθες, από μια γρήγορη ματιά στο aquazone, βρήκα αυτό.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry173889

Οπότε μπορείς να ρωτήσεις το φίλο που ήδη έχει το ενυδρείο που είδες. :thumbup:

Όσον αφορά στην πλαστική βάση που λες, χρησιμεύει στη σωστή στήριξη του ενυδρείου σου. Αν το ενυδρείο πατάει απευθείας σε κάποια επιφάνεια που δεν είναι τελείως λεία και επίπεδη το τζάμι της βάσης καταπονείται με διαφορετικό τρόπο, έτσι δεν μοιράζεται όλο το βάρος του νερού σωστά και κάποια στιγμή μπορεί να σπάσει. :D

Αυτή τη βάση όμως δεν την έχουν όλα τα ενυδρεία, μπορείς να την αντικαταστήσεις με μια στρώση φελιζόλ, ώστε το ενυδρείο σου να πατάει σωστά. (Υπάρχουν ενυδρεία που έχουν και τέτοια βάση και φελιζόλ μεταξύ βάσης και ενυδρείου.)

Τώρα για τα υπόλοιπα τι να σου πω.. σίγουρα το ενυδρείο δεν χρειάζεται να είναι μάρκα για να είναι καλό, αν έχει καλές κολλήσεις και το τζάμι κατάλληλο πάχος θασαι μια χαρά. Ας περιμένουμε να μας πουν και οι πιο έμπειροι περισσότερα! :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...