Jump to content

μαλλον Tube Worm


Recommended Posts

τι ακριβως ειναι? δεν το εχω βρει πουθενα... εχει τριχουλες στα πλοκαμια, καλκ-βαση-σκουλικι, δεν φενετε καθολου μισχος, ειναι σχεδον ακινιτο, οταν εχει κινιση το νερο δεν βγενει εξω... ειναι κοκινοσκουρομποντοκαφετι οπως θα ελεγε και η μιλαρακη :thumbup:

πριν 1 μηνα ξεκινισα να κανω κυκλο, εχω ακομα ψηλα αμονια και nitrit... μου εδοσε ο αδελφος μου 3 κοματια βραχο απο το δικο του ενυδρειο και ειχαν επανο τους 4-5 τετοια...

εχουν παρα πολυ καλο σχημα, τελινει το καθε πλοκαμακι σε διχαλα, σαν πολυ τριχωτη γλωσα φιδιου, και ειναι μονιμα σγουρο...

τι να κανω να αντεξει τον κυκλο? (τον κυκλο τον κανω με κανιστρο με βιολογικο υλικο να δουλευει ταυτοχρονα- και θα βαλω οπου νανε και την uv)

οπου κοιταω για tuneworms λενε να μπει μονο σε παλιο ενυδρειο γιατι τρεφετε απο μικροργανισμους... να κανω τριματισμενα φλειξ πανω τους?

νιτρικα θα αντεξουν?

SV102982copy.jpg

SV102986copy.jpg

SV102989copy.jpg

SV102977.jpg

Link to comment
Share on other sites

δεν θα άνοιγε αν δεν έβρισκε κάτι ενδιαφέρον να φάει και οι υπόλοιπες συνθήκες δεν το ευνοούσαν ..

δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα .. μόνο να το βλέπεις . :thumbup: .

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω και εγώ. Μην κάνεις τίποτα, γιατί θα δημιουργήσεις άλλα προβλήματα. Αντέχουν σε πολύ ακραίες συνθήκες και επιβιώνουν θαυμάσια όσο δεν υπάρχουν μεγάλοι οργανισμοί στο ενυδρείο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

hhh.jpg

εχω εκατονταδες τετια... τι ειναι? μας αρεσουν? τα ειχα παρατιρισει πρωτη φορα μαζι με τα tube worms.. αλλα δεν φενοντουσαν καλα... το μεγεθοσ ειναι δεν ειναι 1-3 χιλιοστα

εβαλα λιγο απο το νεκρο κοραλι πιο κοντα στο τζαμι μπροστα και φανικαν καλα...(ξαναδιαβασα και τις οδηγιες της φωτογραφικης μου :thumbup: )

Link to comment
Share on other sites

Τα κοππήποδα είναι πολύ μικρά και δεν νομίζω να έχουν σχέση. Περισσότερο τα διακρίνω σαν κάποιο είδος αμφίποδων. Κατά τη γνώμη μου, σύντομα θα γίνουν γεύμα κάποιου ψαριού.

Link to comment
Share on other sites

οντος φινοντε γευμα του πρωτου μου ψαριου, το οποιο προς το παρον δεν τρωει τιποτα αλλο :(

Link to comment
Share on other sites

τελικα εγιναν γευμα για την wrasse μου. εχουν μινει πολυ λιγοτερα, αλλα δεν δειχνουν να μιωνωντε... εχει μειωθει η κινιτικοτιτα τους κατα πολυ... κατα τ'αλλα μια χαρα...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...