iki28 Posted March 7, 2006 #1 Share Posted March 7, 2006 (edited) Γεια χαρα μετα απο 7 μηνες ενασχολησης μου με το θεμα του ενυδρειου ,και εχωντας ηδη 5 ενυδρεια εκ των οποιων το ενα 120 lt, πηρα την αποφαση για ενα 180lt που θα φιλοξενησει τις ζημιαρες κατα πολους αφρικανες ή αμερικανες. Θα ηθελα λοιπον την γνωμη για το πως σας φαινεται εμφανισιακα. Μετρησεις ph 8 gh 14 kh 8 Edited March 7, 2006 by iki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP Posted March 7, 2006 #2 Share Posted March 7, 2006 (edited) ικι28 η διαταξη των πετρων μου αρεσει.. καποιες αποριες εχω.. 1.οι μετρησεις γιατι δεν ειναι ολοκληρωμενες 2.δεν πιστευω να εισαι σε φαση στρωσιματος;γιατι βλεπω και ενα χρυσοψαρο μεσα.. 3.η φωτο φαινεται σαν ζωγραφησμενη.γιατι; Edited March 7, 2006 by PPAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy Posted March 8, 2006 #3 Share Posted March 8, 2006 Και γω συμφωνω με τον Πετρο,επισης αυτο το μπλε φωτακι στον πυθμενα του ενυδρειου,τι ειναι? Επισης θα μπορουσες να κανεις ποιο πλουσια την διακοσμηση. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι την ζωγραφισες,ειμαι περιεργος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts