Jump to content

αλλη μια "τριχωειδης" αλγη?


quadra80

Recommended Posts

Καλησπερα φιλοι,

Απο το καλοκαιρι παει αυτη η δουλεια μειωνεται αυξανεται μειωνεται αυξανεται, δεν ειμαι σιγουρος καν αν ειναι τριχωειδης η αν ειναι καποιας αλλης μορφης παρασιτο. Ακομα και στο χαλικακι φιτρωνει αλλα κυριως επανω στα φυτα. Παρακολουθω τις διαφορες λυσεις που προτεινουν οι χρηστες και τις εφαρμοζω οσο μπορω. Το μονο σφαλμα στην περιπτωση μου ειναι που ειχε πεσει η ροη του φιλτρου γυρω στις 2 εβδομαδες λογο βρωμας. Οι αλαγες του νερου ειναι ανα δυο εβδομαδες και η χημεια του νερου σταθερη εδω και μηνες με ποσοστα εντος οριων νο2 μηδενικα νο3 γυρω στα 25 ph 7 O2 kai Co2 δεν εχω μετρησεις. Σας δινω και δυο φωτο για να με βεβαιωσετε οτι ειναι τριχωειδης...

και οτι αλλο εχετε κατα νου....

στην ανουμπια θα δειτε και τις μεγαλοπρεπεστατες κουραδιτσες του πλεκο ο οποιος δεν συμπαθει ΚΑΘΟΛΟΥ την συγκεκριμενη αλγη οποτε οταν πειναει μαδαει τα φρεσκα φιλαρακια της ανουμπια εκτος απο την ταμπλετα του.

Νικητας

post-6236-1234130419_thumb.jpgpost-6236-1234130441_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Θέλεις πιο φρέσκο νεράκι, καθάρισε φίλτρα, κάνε συχνότερες αλλαγές για όσο χρειαστεί, κράτα χαμηλά τα νιτρικά (στο 10 ή αν μπορείς και χαμηλότερα) και θα φύγει.

Link to comment
Share on other sites

Ουφ! Με κουρασε η ρημαδα... Θα ξεκινησω καθημερινεσ αλλαγεσ νερου (120 λιτρα ενυδριο) γυρω στα 20 λιτρα τη μερα με νερο απο φιλτρο. Και θα τα λυσαξω στην πεινα γενικα ειναι καλοταισμενα δεν θα παθουν και τιποτα για 3-4 μερεσ. Επεισησ θα ριξω το φωσ στισ 6 ωρεσ. Για να δουμε τι θα γινει?

Ευχαριστω

Νικητασ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...