Jump to content

Ποια ταιριαζουν;


zannikola

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω αν τα γκουπη ταιριαζουν με νεον;; Πως θα μπορουσα να μαθω ποια ψαρακια ταιριαζουν με ποια;;Στα 190 λ. ποσα ψαρακια θα ηταν καλο να μουνε; στην κατηγορια των γκουπη..

Link to comment
Share on other sites

Τα ψαράκια που λές (γκάπυ προφέρονται :thumbup: ) προτιμούν νερό με pH πάνω από 7,5 και σκληρότητες κοντά στο 10 ενώ τα νέον χρειάζονται pH κάτω από 7 και σκληρότητες κάτω από 5, οπότε ότι νερό και να φτιάξεις στο ενυδρείο σου (υπάρχουν διάφοροι τρόποι...) είτε θα έχει πρόβλημα το ένα είδος ή το άλλο ή και τα 2 από λίγο.

Σε κάθε ενυδρείο το σημαντικό είναι να γίνει καλός σχεδιασμός για τα ψάρια τα φυτά και το νερό που θα μπει ώστε να μην υπάρχουν μόνιμα προβλήματα και αρρώστιες.

Καλή συνέχεια! :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Αυτα τα ψαρακια οπως καταλαβες δεν ειναι συμβατα

Θα ηθελες να μας πεις ποια ψαρακια θα ηθελες να βαλεις για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε;

Link to comment
Share on other sites

καλωςηρθες φιλε και καλο ξεκινημα.διαβασε εδω την κατηγορια ζωοτοκων και οτι αλλο μπορεις και θα σου λυθουν αρκετες αποριες οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε γι αυτο που ρωτησες σε τοσα λιτρα δες λιγο το θεμα πιο κατω του φιλου pateras. τα νεον δεν ταιριαζουν τοσο πολυ μαζι με τα γκαπυ δες ποια ψαρακια σου αρεσουν περισσοτερο και θα σε βοηθησουμε για τον συνδιασμο.και καλο διαβασμα

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...