nikoskon Posted March 22, 2006 #1 Share Posted March 22, 2006 Γεια σε όλους και συγχαρητήρια για το forum! Σας παραθέτω το πρόβλημα μου μπας και βρούμε λύση. Την τελευταία εβδομάδα το σκαλαρι μου έβγαλε κάτι άσπρα στίγματα. Όχι ακριβώς άσπρα,ασπρόγκριζα για την ακρίβεια. Είναι άρρωστο ή είναι κάτι παροδικό και φυσιολογικο; πχ όπως τα φίδια που αλλάζουν δερμα ένα πράμα... Αν κάποιος μπορεί να βοηθησει,πραγματικά θα τον ! Thx εκ των προτερων για τις απαντησεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy Posted March 22, 2006 #2 Share Posted March 22, 2006 Καλως ηρθες στο AQUAZONE. Μια φωτογραφια πιστευω θα βοηθουσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC Posted March 22, 2006 #3 Share Posted March 22, 2006 Κάτι μου θυμίζει αυτό... Μου ακούγεται σα fungus. Όντως μια φώτο θα βοηθούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon Posted March 22, 2006 Author #4 Share Posted March 22, 2006 Παιδιά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα να τραβήξω φωτογραφία τόσο καθαρή ώστε να φαίνονται τα σημαδάκια. θα δανειστώ την ψηφιακη ενός φίλου και θα ανεβάσω φώτο. Πάντως από χρώμα,πιο πολύ στο άσπρο είναι παρά στο γκρίζο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis Posted March 22, 2006 #5 Share Posted March 22, 2006 Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.aquazone.gr/index.php?pid=12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts