Jump to content

Recommended Posts

Σε δύο από τα guppy μου λείπουν κομμάτια από τις ουρές. Μοιάζουν με δαγκωματιές αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έχω δει να τα κυνηγάνε τα άλλα 2 guppy που έχω αλλά δεν έχω δει τίποτα σοβαρό. Λέτε να είναι fin rot ή κάτι άλλο? Πάντως τα ψάρια τρώνε και κινούνται φυσιολογικά.

Ανεβάζω και φωτό. Δεν είναι πολύ καθαρές γιατί δεν κατάφερα να τα πείσω να ποζάρουν. Τα κοψίμματα όμως φαίνονται ελπίζω.

Περιμένω τα φώτα σας...

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Ζορμπά

Δυστηχώς οι φώτο δεν έχουν ευκρίνεια και λογικό μιας και τα γκάπυ δεν στέκονται και ποτέ σε ενα σημείο, οπότε είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι γίνεται.

Εκτός απο γκάπυ τι άλλο έχεις στο ενυδρείο. Μήπως έχεις τίποτα τιγράκια, γιατί αυτά τσιμπολογάνε συνήθως τα πτερύγια των γκάπυ, σκαλαριών κλπ κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Συνολικά έχω 4 γκαπυ, 4 πλατυ, 4 κορυς, 1 ξιφοφορο, 1 clown loach, 2 cae και 2 ζεμπρα ντανιο. Δεν έχω δεί κάποιο καυγά. Και τον clown το πήρα μετά την εμφάνιση των σημαδιών.

Υπάρχει κάποια χαρακτηριστικό στο finrot για να το προσέξω?

Σημειωτέων ότι εδω και 4 μέρες έχω βαλει αλατι στο ενυδρείο για το ick του clown mou. Θα βοηθήσει καθόλου?

Link to comment
Share on other sites

οι Φώτο σου δεν φαίνονται καλά αλλά πιστεύω πως πέφτει ξύλο και στα δικά μου έτσι γίνεται. Με το αλάτι δεν θα έχεις πρόβλημα και αν είναι στην αρχή για fin rot εισαι καλυμμένος για την ωρα μην βαλεις τιποτα αλλο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...