Jump to content

Recommended Posts

καλησπερα παιδες! :wub::P:ninja: Μενω στον πειραια, μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω γαριδες (και τι προτεινετε; ) για το ενυδρειο μου, εδω κοντά? Eχω ενα 400αρι φυτεμένο, με pleco, scalari, severum, silver shark, gurami, cori και 3 κλοουν. :thumbup: Α! ξεχασα.... και μερικα apple snails! :thumbup::thumbup:

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα παιδες! :wub::P:ninja: Μενω στον πειραια, μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω γαριδες (και τι προτεινετε; ) για το ενυδρειο μου, εδω κοντά? Eχω ενα 400αρι φυτεμένο, με pleco, scalari, severum, silver shark, gurami, cori και 3 κλοουν. :thumbup: Α! ξεχασα.... και μερικα apple snails! :thumbup::hysterical:

Έχεις πολλά και σχετικά ασύμβατα ψάρια μεταξύ τους για 400 λίτρα ενυδρείο... Επίσης αρκετά από τα ψάρια σου θα κάνουν "Πάσχα" με το που ρίξεις τις γαρίδες μέσα! Κοίταξε πρώτα να φτιάξεις την σύνθεσή σου, και στην πορεία μπορείς να βάλεις και γαριδούλες :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Έχεις πολλά και σχετικά ασύμβατα ψάρια μεταξύ τους για 400 λίτρα ενυδρείο... Επίσης αρκετά από τα ψάρια σου θα κάνουν "Πάσχα" με το που ρίξεις τις γαρίδες μέσα! Κοίταξε πρώτα να φτιάξεις την σύνθεσή σου, και στην πορεία μπορείς να βάλεις και γαριδούλες :wub:

ok!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...