Jump to content

Πρόβλημα με Tetra Ex1200 & Ex700


Nick S3
 Share

Recommended Posts

Έχω αυτά τα δύο φίλτρα και δακρύζουν και τα δύο από το καπάκι :(

Άλλαξα το λάστιχο έβαλα και ένα σπρέι σιλικόνης της Eheim και πάλι τα ίδια,τι λέτε να κάνω να τα πετάξω?

Εγγύηση δεν έχω.

Link to comment
Share on other sites

Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι δακρύζουν από το καπάκι. Μπορεί να χάνουν και από το σημείο που κουμπώνουν οι βάνες. Συμβαίνει αυτό συχνά και άπλα πρέπει να αλλαχτούν και εκείνα τα λαστιχάκια.

Μπορεί να συμβαίνει και το άλλο… μετά από πλύσιμο να έχει νερά το καπάκι και να «δακρύζουν» αυτά. Αυτή η Τρίτη περίπτωση μπορεί να είναι και η πιο πιθανή.

Φαντάζομαι ότι θα πρόσεξες να μην έχει κάποιο κόκκο άμμου το λαστιχάκι ή το κάνιστρο.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι καινουργια αγορα?ποσο καιρο τα εχεις?

Link to comment
Share on other sites

Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι δακρύζουν από το καπάκι. Μπορεί να χάνουν και από το σημείο που κουμπώνουν οι βάνες. Συμβαίνει αυτό συχνά και άπλα πρέπει να αλλαχτούν και εκείνα τα λαστιχάκια.

Μπορεί να συμβαίνει και το άλλο… μετά από πλύσιμο να έχει νερά το καπάκι και να «δακρύζουν» αυτά. Αυτή η Τρίτη περίπτωση μπορεί να είναι και η πιο πιθανή.

Φαντάζομαι ότι θα πρόσεξες να μην έχει κάποιο κόκκο άμμου το λαστιχάκι ή το κάνιστρο.

Τα έχω δύο χρόνια και σίγουρα χάνουν από το καπάκι γιατί το έψαξα πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Ψάξε πολύ καλά για κάποιο κόκκο άμμου στην εγκοπή που μπαίνει το λάστιχο.

Αλλά μου κάνει εντύπωση που τρέχουν και τα δυο !!! :(

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα άρχισε να τρέχει το μεγάλο και μετά από καιρό άρχισε και το μικρό :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...