Jump to content

Δεν με αναγνωρίζει το σύστημα...


kaeir
 Share

Recommended Posts

Ξεκίνησε από το απόγευμα, όπου εξαιτίας αυτού του προβλήματος, ανέβηκε κατά λάθος 2 φορές το ίδιο θέμα!

Ενώ φαίνομαι συνδεδεμένη, δεν μου ανοίγει κάποια θέματα λέγοντας ότι ή έχουν διαγραφεί ή μεταφερθεί. Κάνω εγγραφή και τα ανοίγει. Πάω να ανοίξω άλλο θέμα και ή μου ζητάει εγγραφή ή με δείχνει σαν επισκέπτη και μου ζητάει εγγραφή. :D

Υπάρχει κάποια λύση γι΄αυτό;

Επίσης, ( καλή ώρα όπως τώρα), πατάω δημοσίευση νέου θέματος ή να ανοίξω κάτι και μου βγάζει αποθήκευση αρχείου index με το σηματάκι του explorer...; :P

Τι να φταίει; Δεν είχα πρόβλημα. Ξαφνικά, εμφανίστηκε....

Link to comment
Share on other sites

Ξεκίνησε από το απόγευμα, όπου εξαιτίας αυτού του προβλήματος, ανέβηκε κατά λάθος 2 φορές το ίδιο θέμα!

Ενώ φαίνομαι συνδεδεμένη, δεν μου ανοίγει κάποια θέματα λέγοντας ότι ή έχουν διαγραφεί ή μεταφερθεί. Κάνω εγγραφή και τα ανοίγει. Πάω να ανοίξω άλλο θέμα και ή μου ζητάει εγγραφή ή με δείχνει σαν επισκέπτη και μου ζητάει εγγραφή. :D

Υπάρχει κάποια λύση γι΄αυτό;

Επίσης, ( καλή ώρα όπως τώρα), πατάω δημοσίευση νέου θέματος ή να ανοίξω κάτι και μου βγάζει αποθήκευση αρχείου index με το σηματάκι του explorer...; :P

Τι να φταίει; Δεν είχα πρόβλημα. Ξαφνικά, εμφανίστηκε....

Παιδιά πάλι διπλό το πήρε το θέμα!!!! Κάτι φταίει και δεν ξέρω τι...

Link to comment
Share on other sites

Κανε λιγο υπομονη μεχρι να επιστρεψουν οι Admin-κομπιουτεραδες του ΑΖ (Husky-Tan). Τα παιδια θα διορθωσουν οτι προβλημα εχεις............. :D

Link to comment
Share on other sites

Κανε λιγο υπομονη μεχρι να επιστρεψουν οι Admin-κομπιουτεραδες του ΑΖ (Husky-Tan). Τα παιδια θα διορθωσουν οτι προβλημα εχεις............. :P

Σίγουρα περιμένω. Αυτό που παρατήρησα, είναι ότι επίσης δεν μου ανοίγουν όλες οι σελίδες μετά την 1η, σε πολλά θέματα που δοκίμασα. Δηλ. Η 2η ή 3η πχ. Δεν ξέρω τι φταίει...Ελπίζω να υπάρχει εξήγηση και λύση, γιατί δεν μπορώ να διαβάσω τα θέματα που θέλω. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δυστυχώς , το πρόβλημα συνεχίζει να παραμένει στον δικό μου υπολογιστή, ενώ από άλλον που μπήκα, όλα ήταν εντάξει.... :)

Θα μπορούσε να σκεφτεί κανένας ( exper στους υπολογιστές), τι μπορεί να φταίει, δεδομένου ότι σε όλα τα υπόλοιπα φόρουμ που μπαίνω, δεν υπάρχει πρόβλημα; ( εώς τώρα τουλάχιστον).

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να διαγράψεις τα cookies.

Σε Mozilla Firefox:

Μενού Εργαλεία -> Επιλογές -> Απόρρητο -> απομάκρυνση cookies -> aquazone.gr -> απομάκρυνση

Σε Internet Explorer:

Μενού Εργαλεία -> Επιλογές Ιντερνετ -> Διαγραφή cookies

Μετά μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις πάλι login σε ότι σελίδες είχες βάλει να μπαίνεις αυτόματα.

(στον Firefox θα χρειαστεί μόνο στο aquazone)

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να διαγράψεις τα cookies.

Σε Mozilla Firefox:

Μενού Εργαλεία -> Επιλογές -> Απόρρητο -> απομάκρυνση cookies -> aquazone.gr -> απομάκρυνση

Σε Internet Explorer:

Μενού Εργαλεία -> Επιλογές Ιντερνετ -> Διαγραφή cookies

Μετά μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις πάλι login σε ότι σελίδες είχες βάλει να μπαίνεις αυτόματα.

(στον Firefox θα χρειαστεί μόνο στο aquazone)

Eυχαριστώ. Θα το κάνω. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...