Jump to content

Καλωδιο θερμανσης υποστρωματος


ΑΚΗΣ

Recommended Posts

Μετα απο μια προτροπη του φιλου TasosF αρχισα να ψαχνω το θεμα 'Καλωδιο Θερμανσης Υποστρωματος'.Το εχει χρησιμοποιησει καποιος απο εσας?Αξιζει να μπει σε ενυδρειο που προοριζεται για πυκνα φυτεμενο με χοντρη αμμο για υποστρωμα? :)

Έγινε επεξεργασία - nkarvounis
Link to comment
Share on other sites

Υποστρωματος και οχι θποστρωματος οπως γραφω στον τιτλο βεβαιως :) !

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Άκη δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από τα λίγα που έχω διαβάσει σχετικά, παρότι έχει καλύτερο αποτέλεσμα στον παράγοντα θέρμανση, συχνά δημιουργεί κάποια προβλήματα καθώς μπερδεύεται με τις ρίζες και γι αυτό δεν συνίσταται από πολλούς.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ από προσωπική χρήση έχω βρει ότι κάνει εξαιρετική δουλειά με την έννοια ότι το νερό κυκλοφορεί ήπια μέσα από το υπόστρωμα .

Για το αν μπλέκονται οι ρίζες με το καλώδιο και όταν πας να βγάλεις μια ρίζα να σου ξηλωθεί το καλώδιο δεν θυμάμαι να το συνάντησα (δεν το θεωρώ απίθανο ).

Τώρα αν το μπλέξιμο μπορεί να κάψει ρίζες δεν νομίζω γιατί φανταστείτε ότι ένα καλώδιο 100 watt είναι 14 μέτρα ,δεν αναπτύσσει δηλαδή θερμοκρασία τέτοια που να καίει ρίζες . Υπ όψην πάντα βάζουμε λιγότερα watt σε σχέση με το πόσα θέλει το ενυδρείο μας για να ρυθμίζει ο θερμοστάτης τη θερμοκρασία .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...