Jump to content

ΤΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???


Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ 3 BLUE TANK ME ΣΗΜΑΔΙΑ(ΣΠΥΡΑΚΙΑ) ΑΣΠΡΑ-ΓΚΡΙ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟ ΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ CLOWN ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΣΠΥΡΙ....ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΦΟΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...ΤΙ ΚΑΝΩ?????

Υ.Γ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ TA CLOWN..EΧΩ 2 ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ...Ο ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΙΤΡΙΝΟ..ΔΕΝ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ?ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗ....ΤΟΥ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΕΝΑ ΠΤΕΡΥΓΙΟ!!!

post-15747-1260046282_thumb.jpg

post-15747-1260046361_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΡΑΧΟ ΚΑΙ ΚΟΡΑΛΛΙ!! :)

Link to comment
Share on other sites

Mην γραφεις με κεφαλαια!

Ισως ειναι ick.Απο τις φωτογραφιες δεν μπορω να ειμαι 100%σιγουρος.

Αν τα στηγματα ειναι λιγα και τα ψαρια υγειη και αστρεσαριστα,θα το ξεπερασουν μονα τους.Σε περιπτωση που στα ασπρα στιγματα αυξανονται,δυστυχως δεν μπορεις να κανεις θεραπεια στο ενυδρειο σου γιατι θα νεκρωσει ο βραχος.Βγαζεις επομενως τα ψαρια και κανεις τη θεραπεια σε ξεχωριστο ενυδρειο-καραντινα(με στρωμενο βιολογικο υλικο)

Link to comment
Share on other sites

η κατασταση αυτη ειναι εδω και 1 μηνα κ πλεον περα απο τα τανκ εχοθνε ασπρο σημαδι αλλα 2 ψαρια...να εξαπλωνεται το βλεπω το θεμα....ιδιωσ τα τανκ τριβονται συνεχεια στο βραχο...για τα αν συνδυαζονται τα clown metaksu tous?

Link to comment
Share on other sites

Από τη στιγμή που δεν έχεις καραντίνα,ξεκίνα να ποτίζεις την τροφή με σκόρδο π.χ με seachem GarlicGuard.Αν βρεις συνδίασε με το

Metronidazole.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...