Jump to content

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη...


Recommended Posts

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Τις εποχές κρίσης που ζούμε ξέρω πως δεν πρέπει να ζητάω υλικά αγαθά! Αλλά, τι στο καλό...? Άγιος είσαι και μπορείς να τα κάνεις όλα :thumbup: Η φετινή μου λίστα δώρων συμπεριλαμβάνει:

1) Ένα 4μετρο ενυδρείο με 2 μέτρα sump και να είναι γεμάτο με τα πιο όμορφα Αμαζονιακά ξύλα

2) Ένα οικογενειακό αμάξι πόλης, κατά προτίμηση ΑΥΤΟ

3) Τον xatzideca Moderator στην αρθρογραφία

4) Το Europa League Cup στον Παναθηναϊκό

5) 10 Αγιοβασιλίτσες με την κατάλληλη ενδυμασία

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Άγιε μου Βασίλη :D

ΥΓ: Αν το θυμηθείς, φέρε και υγεία, αγάπη, ευτυχία και καλά μυαλά σε όλο τον κόσμο!

Χρόνια πολλά σε όλους και καλό μου ταξίδι! :angry2:

Έγινε επεξεργασία - stormtrooper
Link to comment
Share on other sites

Τη νούμερο 4 επιθυμία ξανά δες την λίγο.Όσο και άγιος να είναι κάποιος δεν είναι εύκολο πράγμα να κάνει το μεγαλύτερο θαύμα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Link to comment
Share on other sites

Καλά να πάς, καλά να 'ρθείς και καλά να περάσεις φίλε! :D

Ευχαριστω πολυ Γιωργο :angry2: Η αναμονη στο αεροδρομιο με σκοτωνει... Κι εχω και αλλαγη αεροπλανου :thumbup: Παλι καλα που υπαρχει και το ΑΖ για να καιμε τις ωρες μας (και το μυαλο μας) :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

εφυγες?πετας?ξεκινησες?που εισαι?

γιατι δεν με πηρες μαζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.........?

καλα να περασεις φιλαρακι και...να θυμηθεις να γυρισεις! :D

Link to comment
Share on other sites

Φιλε Νικο....

Τωρα που θα γυρισω εγω.... φευγεις εσυ!!!

Ελπιζω να σε πετυχω στο αεροδρομιο!!!

Εδω... κι αλλη επιθεση η Αλ Καιντα χθες στην Δελτα.....και πεταω αυριο με Δελτα!!!

Αν δεν εχετε νεα μου... να ανησυχησετε!!!

Καλο ταξιδι Νικο...

Link to comment
Share on other sites

Καλο ταξιδι και σε σενα Νικολουτσο :D

Μπορεις να μας δωσεις τον αριθμο πτησης σου να ενημερωσουμε την Αλ Καιντα μη κανουν κανενα λαθος και δεν μπουνε στο σωστο αεροπλανο? :thumbup::thumbup:

:thumbup::angry2:

Link to comment
Share on other sites

Για να γελάσετε και λίγο.....:

Ξεκίνησα από Αθήνα με πτήση στις 13:30 την Παρασκευή 25/12 με προορισμό τη Μόσχα. Ο τελικός μου προορισμός είναι (ή μάλλον ήταν) το Volgograd. Φτάνω στη Μόσχα περίπου στις 17:30 τοπική ώρα (ώρα Ελλάδας 16:30). Έπρεπε να αλλάξω αεροδρόμιο για να φτάσω τελικά στον προορισμό. Πήρα λοιπόν το ταξάκι, έσκασα 20 ευρουλάκια και πήγα τρέχοντας και χαρούμενος στο check in.... Η προβλεπόμενη ώρα αναχώρησης ήταν στις 21:30 τοπική ώρα (20:30 ώρα ελλάδας)....

1η αναβολή πτήσης και προβλεπόμενη νέα ώρα στις 4:00 τα χαράματα.

2η αναβολή πτήσης και προβλεπόμενη νέα ώρα στις 6:00.

3η αναβολή πτήσης και προβλεπόμενη νέα ώρα στις 9:30

4η αναβολή πτήσης και προβλεπόμενη νέα ώρα στις 12:30

5η αναβολή πτήσης και προβλεπόμενη νέα ώρα στις 16:00

6η αναβολή πτήσης και προβλεπόμενη νέα ώρα στις... άγνωστο!!! Η πτήση μου εξαφανίστηκε ως δια μαγείας από τον πίνακα πτήσεων. Αλλά επίσης ως δια μαγείας, εμφανίστηκε μία νέα πτήση με τον ίδιο προορισμό (Volgograd) στις 16:30. Έβαλα φτερά στις φτέρνες και έτρεξα να κάνω την αλλαγή εισιτηρίου. Αρχικά δεν κάνενα δεκτό το αίτημά μου, αλλά τα έκανα κwl*ς και το δέχτηκαν στην πορεία.

ΓΙα να μη πολυλογώ ΚΑΙ αυτή η πτήση έχει αναβολή και αυτή τη στιγμή γράφω από το ξενοδοχείο που μας έφεραν. Ο καιρός στο Volgograd είναι τραγικός από θέμα ομίχλης και κανείς δεν ξέρει πότε θα "ισιώσει".

Όποιος πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική και αποτελείται από ανθρώπους χωρίς φιλότιμο, ας περάσει από τη Ρωσία και τα ξαναλέμε. Συγκεκριμένα θα αναφέρω το εξής. Το Terminal που είναι η αναχώρηση για το Volgograd, είναι εντελώς καινούρια μονάδα. Κι εμείς στην Ελλάδα έχουμε εντελώς καινούριες εγκαταστάσεις (γενικά μιλάω και όχι μόνο για αεροδρόμιο) αλλά πριν ανοίξουν στον κοινό προβλέπονται όσα μπορούν να προβλεφθούν και καλύπτουμε ένα τεράστιο φάσμα πιθανών προβλημάτων. Στην πορεία διορθώνουμε/αλλάζουμε βάση συνθηκών και απαιτήσεων ότι χρειάζεται και μπορεί να αλλαχτεί. ΕΔΩ στη Ρωσία τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Ανοίξανε το Terminal και είναι επιεικώς μπου.....λο! Σκεφτείτε μόνο πως αερολιμένας στην πρωτεύουσα της Ρωσίας με 12 εκατ. κατοίκους, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ υπάλληλος του αεροδρομίου δεν μιλάει αγγλικά σε βαθμό συνεννόησης (δεν μιλάω για κάτι εξειδικευμένο.

Φτάνω λοιπόν στο νέο Terminal και δεν έχει μέσα ούτε ένα μαγαζί παρά μόνο 2 εστιατόρια/καφετέριες. Δεν έχει ούτε ένα κιόσκι συναλλάγματος. Δεν έχει καν κιόσκι πληροφοριών. Τι να το κάνω το μαγαζί? Καταρχήν να πάρω μία SIM Card για να μη πληρώνω Roaming, να πάρω μία τηλεκάρτα, ένα περιοδικό... Αλλά και να είχε μαγαζί ΚΑΝΕΙΣ δεν δέχεσαι ευρώ. Όλοι θέλανε ρούβλια. Δεχτό!!! Βάλτε όμως ένα κιόσκι συναλλάγματος!!! Κι από τη στιγμή που δεν υπάρχει συνάλλαγμα δεν μπορώ να αγοράσω ούτε ένα μπουκάλι νερό. Έμεινα νηστικός και χωρίς νερό για περίπου 17 ώρες. Στο εν τω μεταξύ είχα ζητήσει κουπόνι φαγητού από την Αεροπορική Εταιρεία αλλά ο ένας με έστελνε στον άλλον και τίποτα δεν κατάφερα. Τελικά και μετά από τις 17 ώρες ζήτησα τον manager, γίναμε μαλλιά κουβάρια, αλλά "νίκησα"... Ένα κουπόνι αξίας 490 ρούβλιων (περίπου 10 ευρώ) έγινε δικό μου! Ένα κέικ κι ένας χυμός ήταν αρκετά για να εξαφανιστεί το κουπόνι!

Τι να πρωτοπώ και τι να πρωτοαναφέρω!!! Το ότι έχουνε δίκτυο WiFi μέσα στο αεροδρόμιο το οποίο είναι 3πί χρήμασι φυσικά (προπληρωμένη κάρτα με κωδικούς), αλλά κανένας υπάλληλος δεν το ήξερε κι εγώ τους το ανακάλυψα? Φυσικά δεν υπάρχει μέρος όπου μπορώ να αγοράσω κάρτα, έτσι μένω με τη χαρά ότι το κινητό και το lap top πιάνουν δίκτυο..... Σαν το ανέκδοτο... "- Κι η γκόμενα?" "- Δεν ήρθε"!!!

Εύχομαι τουλάχιστον ΦΕΤΟΣ να φτάσω στον προορισμό μου, γιατί στο τέλος θα δαγκώσω κανένα λαρύγγι Ρώσου :D

Link to comment
Share on other sites

Τόσες ώρες αναμονής,έστησες καποιο ενυδρείο της προκοπής να σου περάσει η ώρα και να ξεστραβώσεις τον κόσμο εκεί??Τουλάχιστον ελπίζω να είχες ωραία θέα... :D

Καλα να περάσεις!

Νικολούτσο επιστρέφεις?Θα βάζαμε την Νικολούλη να σε βρεί...Ανησυχήσαμε..δεν... :angry2:

Καλή επιστροφή!

Link to comment
Share on other sites

ποπο φίλε.... κάτι τέτοιες ώρες θα ήθελα να έχω στεγανοποιημένο υπόγειο με πιράνια να τα ταίζω ζωντανή τροφή!! Τις υπόλοιπες ώρες είμαι ειρηνιστής, οι γαριδούλες μου είναι υπεραρκετές!

Link to comment
Share on other sites

Ξέχασα να αναφέρω ίσως το πιο σημαντικό...

Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΔΕΣ!!! :angry2:

Το μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά τα καλά/εκθεσιακά κομμάτια είναι από άλλο πλανήτη!!! :D

Link to comment
Share on other sites

Ξέχασα να αναφέρω ίσως το πιο σημαντικό...

Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΔΕΣ!!! :angry2:

Το μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά τα καλά/εκθεσιακά κομμάτια είναι από άλλο πλανήτη!!! :D

ελα ρε τι μας λες....

περιμενουμε φωτογραφιες απο την εξελιξη του project :thumbup::thumbup:

Link to comment
Share on other sites

ελα ρε τι μας λες....

περιμενουμε φωτογραφιες απο την εξελιξη του project :angry2::thumbup:

Πριν ανάφερα όλα τα κακά του αεροδρομίου, αλλά έχω να τους βγάλω το καπέλο στο πως να καλύπτουν τις παπαριές τους :D Καμιά 10αριά αγιοβασιλίτσες, ανάλογων προσόντων και κατάλληλης ενδυμασίας, φέρνανε κύκλους μέσα στο αεροδρόμιο, χωρίς κάποιο άμεσο νόημα... Απλά βολτάρανε μία-μία χωριστά έτσι συνεχώς τις έβλεπες να περνάνε από μπροστά σου. Άλλης κουλτούρας άνθρωποι... Τι να λέμε??? Έτη φωτός μπροστά από εμάς :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - stormtrooper
Link to comment
Share on other sites

Πριν ανάφερα όλα τα κακά του αεροδρομίου, αλλά έχω να τους βγάλω το καπέλο στο πως να καλύπτουν τις παπαριές τους :angry2: Καμιά 10αριά αγιοβασιλίτσες, ανάλογων προσόντων και κατάλληλης ενδυμασίας, φέρνανε κύκλους μέσα στο αεροδρόμιο, χωρίς κάποιο άμεσο νόημα... Απλά βολτάρανε μία-μία χωριστά έτσι συνεχώς τις έβλεπες να περνάνε από μπροστά σου. Άλλης κουλτούρας άνθρωποι... Τι να λέμε??? Έτη φωτός μπροστά από εμάς :thumbup:

αλλα λεω εγω και αλλα εσυ.δεν σε παρεξηγω...ποιος ξερει τι βλεπεις και εχεις σαλταρει!!! :thumbup::thumbup:

ετσι ειναι...εδω ταλαιπορουν τα ματια μας με κατι τελευταιες...κανε οφαθλμολουτρο οσο μπορεις!!!! :D

Link to comment
Share on other sites

Έλεος, απλά έλεος.....

Σου εύχομαι να φτάσεις το συντομότερο στον προορισμό σου χωρίς άλλα προβλήματα....

και καλή επιστροφή..

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν τόσο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις εδώ πέρα απ'το να βγάζεις προφίλ :thumbup: Το μόνο σίγουρο είναι ότι και μόνος να έρθεις εδώ... Μόνος δεν θα μείνεις :angry2:

Νέα ενημέρωση περί πτήσης... Σήμερα στις 16:30 πετάω για Volgograd... Λέμε τώρα... :D

Link to comment
Share on other sites

Μα καλα... εισαι σε ξενοδοχειο... σε μια χωρα γεματη ρωσιδες... εκθεσιακα κομματια... κι εσυ ενα καλο εκθεσιοκο κομματι... ενας γκηκ λοβερ... με τριχα για ποθλοβερ και εισαι μονος???

Και μαλιστα στο ΑΖ???? Νομιζω το κρυο σε πειραξε!!!

Καλως όρισα κι εγω παλικαρια... μετα πο 22 μερες Νεα Υορκη!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλώς με δεχτήκατε :D

@ nikoloutso

Μην πολυμιλάς για τα "εκθεσιακά" κομμάτια, γιατί εσύ ήσουν εκεί που γίνεται το μεγάλο event και έφυγες μόλις λίγες μέρες πριν την πραγματοποίησή του (9 Ιανουαρίου στο LV) :ninja:

Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ κουρασμένος για να κάνω ανάλυση των γεγονότων. Το μόνο που θα πω (και είναι άσκημο) είναι ότι έβγαλα φωτογραφίες μέσα στα χιόνια, μπροστά από τον Λένιν, μπροστά από το Motherland καθώς επίσης και με αγιοβασιλίτσες στο αεροδρόμιο της Μόσχας (μπορείτε να φανταστείτε τι ΔΕΝ φορούσαν), φορώντας σε όλες το μπλουζάκι του ΑΖ, αλλά δυστυχώς, μετά από μία πατάτα που έκανα, διαγράφηκαν οι περισσότερες φωτογραφίες εκ των οποίων και ΟΛΕΣ οι "καλές" :welcome:;);)

Είμαι για πολλά μπινελίκια!!!

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και αγάπη και επιτυχίες σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής!

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να περιμένατε από μένα άλλου είδους φωτογραφίες, αλλά θα σας απογοητεύσω ;)

Μερικές εναέριες, πάνω από τα Ρώσικα σύννεφα ;)

IMG_3282_b.jpg

IMG_3285_b.jpg

IMG_3294_b.jpg

IMG_3298_b.jpg

IMG_3300_b.jpg

Από το μνημείο του Motherland στο Volgograd (πρώην Stalingrad για τους παραδόπιστους :ninja: )

IMG_3301_b.jpg

IMG_3303_b.jpg

IMG_3309.jpg

IMG_3312.jpg

IMG_3313.jpg

IMG_3315.jpg

IMG_3318.jpg

IMG_3319.jpg

IMG_3320.jpg

IMG_3321.jpg

IMG_3323.jpg

IMG_3325.jpg

IMG_3333_b.jpg

IMG_3335_b.jpg

IMG_3343_b.jpg

IMG_3352_b.jpg

IMG_3353_b.jpg

Και μία πανοραμική ενός μικρού τμήματος του Volgograd (7 ενωμένες φωτογραφίες)

http://i89.photobucket.com/albums/k235/sto...ograd_1_res.jpg

Αναφέρω πως είναι ένα μικρό μέρος, καθότι το μήκος της πόλης, από το ένα άκρο στο άλλο είναι "μόλις" 80 χιλιόμετρα :D

Φυσικά παντού κυκλοφορούσαν L.A.D.A. (κι όχι LADA :D )

IMG_3385.jpg

Αλλά και αμάξια Volga, τοπικής παραγωγής, όπως αναφέρει και το όνομα (δικές μου φωτογραφίες χάθηκαν μαζί με πολλές άλλες ενδιαφέρουσες :D ).

Το Volgograd είναι μία από τις πιο ιστορικές (αν όχι η ιστορικότερη) πόλεις της Ρωσίας κατά της διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Αυτά εν ολίγοις :welcome:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...