Jump to content

Φίλτρο Πάτου


Recommended Posts

Γεια σας, από την ημέρα που γράφτηκα στο site διαβάζω με πολύ ενδιαφέρων όλες σχεδόν τις συζητήσεις και τα Άρθρα :thumbup::o και μάλλον θα πρέπει να αλλάξω στο προφίλ μου την εμπειρία από “Σχετικά καλή” σε “Αρχάριος” :blush: που έβαλα λόγο της χρονικής διάρκειας που διαθέτω το ενυδρείο μου, συγχαρητήρια λοιπόν και καλό κουράγιο για την συνέχεια :ninja::ninja::buttrock: .

Όπως όλοι έτσι και για μένα ήρθε η ώρα να ζητήσω την γνώμη αυτών που γνωρίζουν περισσότερα από εμένα :rolleyes: . Από συζητήσεις που έχω κάνει με άλλους “συνάδελφους” μου έχουν πει ότι ένας από τους λόγους που τα φυτά μου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση φταίει το φίλτρο πάτου που έχω :unsure: , είναι όντως έτσι;

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων :thumbdown::lmao: .

Link to comment
Share on other sites

Το φίλτρο βυθού Αλέξανδρε θα σου δημιουργήσει και άλλα προβλήματα στο μέλλον όπως μεγάλη κατακράτηση οργανικής ύλης η οποία θα γίνει μεγάλη πηγή νιτρικών.

Θα σου πρότεινα να χρησημοποιήσεις κάποιο εξωτερικό φίλτρο,το οποίο θα βοηθήσει πάρα πολύ το ενυδρείο σου. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου φίλε Δημήτρη, έχω εξωτερικό φίλτρο από την EHEIM 2315 αν θυμάμαι καλά τον αριθμό του μοντέλου με ενσωματωμένο θερμοστάτη. Όσο για τα νιτρικά παλεύω :unsure: εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα με εβδομαδιαίες αλλαγές νερού δεν είχα φανταστεί καν ότι μπορεί να φταίει αυτό :blush::rolleyes: . Άρα με την αφαίρεση του προφανώς θα λυθεί και το πρόβλημα με τα νιτρικών μου :ninja::ninja::buttrock: .

Ευχαριστώ. :thumbdown::thumbup::lmao::o

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...