sailim Posted February 25, 2010 #1 Share Posted February 25, 2010 Εχω ακουσει οτι καλό ειναι να δίνουμε στα ψάρια μας που κ που βρασμενα μπιζελια.. Ακολουθει καποιος τετοια συμπληρωματικη διατροφή. Ποιές οι γνώμες κ οι εμπειριες; Σε ποια ψαρια ενδεικνυται κυριως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liza Posted February 25, 2010 #2 Share Posted February 25, 2010 Εχω ακουσει οτι καλό ειναι να δίνουμε στα ψάρια μας που κ που βρασμενα μπιζελια.. Ακολουθει καποιος τετοια συμπληρωματικη διατροφή. Ποιές οι γνώμες κ οι εμπειριες; Σε ποια ψαρια ενδεικνυται κυριως; καλυτερα να προτιμησεις την σπιρουλινα αν θελεις να τα ταιζεις με καποιο χορταρικο.. τι ψαρια εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας Posted February 25, 2010 #3 Share Posted February 25, 2010 Εμεις στα αφρικανικα αρκετοι το συνηθιζουμε................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 Posted February 26, 2010 #4 Share Posted February 26, 2010 Σε ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailim Posted February 26, 2010 Author #5 Share Posted February 26, 2010 καλυτερα να προτιμησεις την σπιρουλινα αν θελεις να τα ταιζεις με καποιο χορταρικο.. τι ψαρια εχεις? Platy έχω και ξερω οτι ειναι φυτοφάγα εκτος των άλλων.. Σπιρουλίνα δίνω ήδη, αλλα θα ήθελα να μάθω κ για τον αρακά. Σε τι μορφη τον ταΐζουμε, αφου τον βράσουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 Posted February 26, 2010 #6 Share Posted February 26, 2010 (edited) Βρασμένο αρακά σε μπρίκι για 10 λεπτά με σκέτο νερό και μετά με κρύο νερό να μη καίει. Ξεφλουδίζουμε να μείνει η ψίχα. Ταΐζεται σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας, σε συμπτώματα Dropsy και Swim Bladder. Επίσης για αποτοξίνωση σε είδη που καταναλώνουν πολλές πρωτεΐνες. Edited February 26, 2010 by delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Posted February 26, 2010 #7 Share Posted February 26, 2010 Platy έχω και ξερω οτι ειναι φυτοφάγα εκτος των άλλων.. Σπιρουλίνα δίνω ήδη, αλλα θα ήθελα να μάθω κ για τον αρακά. Σε τι μορφη τον ταΐζουμε, αφου τον βράσουμε; Εγώ τους έδινα και λεπτές φέτες από καρότο,αγγούρι ή και κολοκύθι και τα τσιμπούσανε ωμά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailim Posted February 26, 2010 Author #8 Share Posted February 26, 2010 Εγώ τους έδινα και λεπτές φέτες από καρότο,αγγούρι ή και κολοκύθι και τα τσιμπούσανε ωμά. Το σκεφτηκα και εγω για ωμά λαχανικα, απλα φοβήθηκα μηπως μαθουν ετσι κ ερχισουν να κανουν μετα μεζε τα φυτακια του "σπιτιού" τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Posted February 26, 2010 #9 Share Posted February 26, 2010 Το σκεφτηκα και εγω για ωμά λαχανικα, απλα φοβήθηκα μηπως μαθουν ετσι κ ερχισουν να κανουν μετα μεζε τα φυτακια του "σπιτιού" τους Εγώ που τους έδινα τότε δεν παρουσίασαν τέτοια συμπεριφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now