Jump to content

Kent Marine Zoecon


Recommended Posts

Γενικά

Το συγκεκριμένο προϊόν χρησιμοποιείται για εμπλουτισμό της τροφής των ψαριών, εφοδιάζοντας τα ψάρια γλυκού αλλά και θαλασσινού νερού με τα απαραίτητα θαλασσινά λιπίδια, με τα omega-3 λιπαρά οξέα EPA και DHA καθώς και με βιο-διαθέσιμες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Ωφελεί τα ψάρια που δείχνουν σημάδια διάβρωσης στο κεφάλι και στην πλευρική γραμμή του σώματός τους. Αυξάνει το τμήμα των λιπιδίων και των υψηλά ακόρεστων λιπαρών οξέων (HUFA's) στη δίαιτα των ψαριών.

Οδηγίες χρήσης

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση του.

Για να το χρησιμοποιήσετε για μούλιασμα τροφής, προσθέστε σε ένα μικρό δοχείο, μία σταγόνα Zoecon και 4 σταγόνες Zoe σε οποιαδήποτε ξηρά ή κατεψυγμένη τροφή και αφήστε να μουλιάσει για 5-10 λεπτά. Προσθέστε κατόπιν το περιεχόμενο του δοχείου στο νερό του ενυδρείου.

Για την εκτροφή νυμφών γαρίδων (brine shrimp) προσθέστε 2 σταγόνες Zoecon και 8 σταγόνες Ζoe ανά λίτρο νερού στο δοχείο εκτροφής και αφήστε τις για 12-16 ώρες για μέγιστο θρεπτικό εμπλουτισμό.

Προκειμένου να επωφεληθούν τα ασπόνδυλα στο ενυδρείο, μπορείτε να προσθέτε το Zoecon κατευθείαν στο ενυδρείο με δοσολογία 1 σταγόνας ανά 190 λίτρα νερού (50 gal) καθημερινά.

ΔΕΝ περιέχει φωσφορικά και νιτρικά άλατα, αλλά ούτε και μαγιά ή ζάχαρη.

Σύνθεση

Εγγυημένη ανάλυση

Υγρασία 80% (max)

Ακατέργαστη πρωτεΐνη 0% (min)

Ακατέργαστο λίπος 20% (min)

Ακατέργαστες ίνες 0% (min)

Βιταμίνη C 100 mg

Bιταμίνη Β12 120 mcg

Συστατικά

deionized water, marine lipids, ascorbic acid, thiamine, niacin, tocopherol, vitamin B12

post-190-1150722950_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...