Torm Posted July 1, 2006 #1 Share Posted July 1, 2006 Ένα videaki για όλους τους φίλους των θηρευτών. Κρίμα τον αστακούλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle Posted July 2, 2006 #2 Share Posted July 2, 2006 Λίγο βάρβαρο, αλλα έτσι είναι η ζωή... Κρίμα για τον αστακό που έγινε γεύμα για να γυριστεί το βίντεο.. Τυχερό το ψάρι που του έτυχε τέτοιο μεζεδάκι, γιατί δέν νομίζω να το ταΐζει συχνά ζωντανά αστακουδάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas Posted July 2, 2006 #3 Share Posted July 2, 2006 Τρώει και τα τσόφλια? Δεν φτὐνει το καβούκι?? Τι μέγεθος είναι το συγκεκριμένο puffer γιατί μου φάνηκε μεγαλούτσικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torm Posted July 2, 2006 Author #4 Share Posted July 2, 2006 Τρώει και τα τσόφλια? Δεν φτὐνει το καβούκι?? Τι μέγεθος είναι το συγκεκριμένο puffer γιατί μου φάνηκε μεγαλούτσικο... 27628[/snapback] Ο δικός μου πάντως είναι πιο καλοφαγάς και φτύνει τα τσόφλια απο τις γαρίδες. Δεν ξέρω τι μέγεθος είναι το συγκεκριμένο. Τα Fahaka φτάνουν πάντως τα 40-45 εκατοστά στη φύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP Posted July 2, 2006 #5 Share Posted July 2, 2006 Μια αναπαράσταση της φύσης με την διαφορά,ότι το ψάρι θύμα δεν έχει τρόπο διαφυγής... Anyway το ψάρι του βίντεο είναι super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts