ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ Posted April 28, 2010 #1 Share Posted April 28, 2010 Σημερα το απογευμα στης 7:00 περιπου προσεξα σε ολα τα φυτα να καλυπτονται απο φουσκαλες σε μεγαλο βαθμο να με προβληματισει το γεγονος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasisrou Posted April 28, 2010 #2 Share Posted April 28, 2010 (edited) 1. εαν εχεις αεραντλια η οποιαδηποτε αλλη παραγωγη φυσαλιδων ενδεχεται αυτες να συσσωρρευονται στα φυτα σου χωρις να διαλυονται και να τις βλεπεις 2. Εαν δεν εχεις τιποτα τετοιο τοτε ναι να εισαι περηφανος οτι τα φυτα σου φωτοσυνθετουν και βγαζουν οξυγονο. Εγω εχω δει συνεχη ροη φυσαλιφων απο φυτο λογω φωτοσυνθεσης 3. Οπως και να εχει ομως γιατι να προβληματιζεσαι αληθεια??? Edited April 28, 2010 by thanasisrou Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ Posted April 29, 2010 Author #3 Share Posted April 29, 2010 (edited) 1. εαν εχεις αεραντλια η οποιαδηποτε αλλη παραγωγη φυσαλιδων ενδεχεται αυτες να συσσωρρευονται στα φυτα σου χωρις να διαλυονται και να τις βλεπεις 2. Εαν δεν εχεις τιποτα τετοιο τοτε ναι να εισαι περηφανος οτι τα φυτα σου φωτοσυνθετουν και βγαζουν οξυγονο. Εγω εχω δει συνεχη ροη φυσαλιφων απο φυτο λογω φωτοσυνθεσης 3. Οπως και να εχει ομως γιατι να προβληματιζεσαι αληθεια??? το όλον σύστημα υποστηρίζεται απο co2 και λέω μήπως παει κατι στραβα Edited May 6, 2010 by Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts