cpapakon Posted May 7, 2010 #1 Share Posted May 7, 2010 Μπορώ να χρησιμοποιήσω απλό μπάλαστ 26 watt για PL σε μια 25 watt T8? Στο κατάστημα που το πήρα μου είπαν ότι μάλλον γίνεται αλλά δεν ήταν σίγουροι. Δε θέλω να κάψω τη λάμπα δοκιμάζοντας οπότε αν κάποιος γνωρίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpapakon Posted May 19, 2010 Author #2 Share Posted May 19, 2010 Μπορώ να χρησιμοποιήσω απλό μπάλαστ 26 watt για PL σε μια 25 watt T8? Στο κατάστημα που το πήρα μου είπαν ότι μάλλον γίνεται αλλά δεν ήταν σίγουροι. Δε θέλω να κάψω τη λάμπα δοκιμάζοντας οπότε αν κάποιος γνωρίζει... Τελικά δουλεύει μια χαρά και το συγκεκριμένο μπάλαστ έχει και καλύτερη απόδοση απ ότι αυτά που κάνουν για Τ8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 Posted May 19, 2010 #3 Share Posted May 19, 2010 Τελικά δουλεύει μια χαρά και το συγκεκριμένο μπάλαστ έχει και καλύτερη απόδοση απ ότι αυτά που κάνουν για Τ8. Τι μπαλαστ εβαλες? Και ποια εννοεις αυτα που κανουν για Τ8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts